Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2003.02.08.





FELTÖLTÉS ALATT


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


장진영, 성시경 "찜"했다…SBS "최고의 만남" (!)via ㆀR.U.rainㆀ[알유레인]


연예오락 > 굿데이
2003년 2월4일 오전 11:25

장진영, 성시경 "찜"했다…SBS "최고의 만남"


영화배우 장진영과 가수 성시경이 "최고의 만남"을 가졌다.

 평소 각자의 팬으로서 호감을 가져오던 이들을 만나게 한 "산파" 역은 SBS의 오락 프로그램인 <좋은 친구들>(한경진 연출·일 오전 11시 5분). 남녀 연예인들이 공식적으로 만날 수 있는 기회를 마련해 온 <좋은 친구들> "남희석의 최고의 만남" 코너 제작진의 출연 요청을 받은 장진영이 평소 호감이 가는 연예인으로 가수 성시경을 "쿡" 찍으면서 이들의 만남은 시작됐다.

 3일 오후 2시께 두 톱 스타는 일산의 한 카페에서 만남을 가졌다.

두 사람은 자신들의 힘들었던 때를 얘기하는 등 시종 화기애애하면서도 진지한 분위기를 이어갔다.

 이날 성시경은 장진영을 위해 "특별한" 춤을 준비했는데 다름 아닌 가수 ▶비◀의 춤이었다.

성시경은 잠깐 ▶비◀의 현란한 춤을 흉내내면서 "나는 노래할 때 손도 잘 못 올린다"고 농담삼아 말했다.

평소 장진영이 자신뿐만 아니라 ▶비◀에 대한 호감도 드러낸 바 있다고 전해 들은 성시경이 장진영의 마음을 사로잡기 위해 짓궂은 장난을 쳐본 것. 그러나 장진영이 "찜"한 상대는 성시경이었다.

영화 <국화꽃 향기> 주제곡의 가수로 성시경을 추천했을 정도로 평소부터 성시경의 팬이었던 장진영은 2월 14일 밸런타인데이를 미리 기념해서 이날 성시경에게 초콜릿을 선물하는 등 "애틋한" 마음을 전달했다.

 현재 장진영은 얼마전 촬영을 마친 영화 <국화꽃 향기>(감독 이정욱·제작 태원엔터테인먼트)의 3월 개봉을 기다리고 있다.

정재욱 jujung19@hot.co.kr

펌출처:【forrainㅡ>ㆀR.U.rainⅱㆀ】


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése