Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

ESŐDALOKFeliratozásaink között vannak olyanok, amelyek "csupán" a dalszöveg tartalmát adják vissza, és vannak olyanok is, amelyekben megkíséreljük, hogy magyarul is énekelhető szöveget varázsoljunk ezekből. Előfordulhat, hogy még csak az első fordítással vagyunk készen, de ezt is feltöltjük, hogy minél több dal témájáról alkothassunk képet, és majd csak később készül el a második változat. A prozódiai megfeleltetés időigényes szórakozás :)

Saját fordításaink megtalálhatók a YouTube csatornánkon:
http://www.youtube.com/user/CloudHungary

illetve az IndaVideón:
http://indavideo.hu/profile/Cloud_Hungary
GANG
Harudo11 fordítása
AGAIN / MEGINT
Harudo11 fordítása

LET'S BREAK UP TODAY (GOODBYE / HAGYJUK MA ABBA
Harudo11 fordítása
THE BEST PRESENT / A LEGSZEBB AJÁNDÉK
Harudo11 fordítása

NO NO NO / NEM NEM NEM
Harudo11 fordítása

CONFESSION / GYÓNÁS
(az A Love To Kill sorozat betétdala)
Harudo11 fordítása

NOT A SINGLE DAY (HARUDO) / MÉG MA IS
Harudo11 fordítása

HANDSHAKE / KÉZFOGÁS
Harudo11 fordítása

FOUND OUT / RÁJÖTTEM
Harudo11 fordítása

WHERE ARE YOU GOING OPPA / HOVÁ MÉSZ, OPPA?
Harudo11 fordítása
DEAR MAMA DON'T CRY / DRÁGA MAMA, NE SÍRJ
Harudo11 fordítása

MARILYN MONROE
Harudo11 fordítása


LA SONG
Harudo11 fordítása


I CAN'T GET USED TO IT / NEM TUDOM MEGSZOKNI
Harudo11 fordítása

 FRIENDS / BARÁTOK
Harudo11 fordításaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése