Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

CLOUD HUNGARYBÜSZKÉK VAGYUNK ARRA, HOGY RAIN MAGYAR CLOUDJAI LEHETÜNK!


A Cloud Hungary Rain magyar rajongóinak, kedvelőinek a közössége, és mint ilyen, 
Rain világszerte sok-sok országot beborító hatalmas felhőzetének egyik kis felhője.


A térképet a Cloud USA készítette.


Elérhetőek vagyunk a cloudhungary(kukac)gmail(pont)com elektronikus levelezési címen.


Közösségi felületeink:

Facebook:
Cloud Hungary: Incredible RAIN / 헝가리구름: 대단한 비
http://www.facebook.com/IncredibleRAIN

Twitter:
CLOUD Hungary  @CLOUD_Hungary

Youtube: 

Dailymotion:
CLOUD HUNGARY http://www.dailymotion.com/NotASingleDay
KÖZÖSSÉGÜNK ÉS KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINK MŰKÖDTETŐI:
Harudo11
Rain magyarországi rajongói közösségének alapítója, a Cloud Hungary Facebook oldalának adminja, valamint az Incredible Rain és a Ricemegatron Expert (amely Facebookon itt érhető el) blog írója.

Veronika
A Cloud Hungary alapítótársa. Rain nagy rajongója éppen úgy, mint mindenfajta minőségi zenének és bármely művészetnek, különös tekintettel Dél-Korea, Kína, Japán és Mongólia kultúrájára. Foglalkozását tekintve pszichológus, de mindezek mellett nagy állatvédő is.Az Incredible Rain blog és
a Cloud Hungary: Incredible RAIN / 헝가리구름: 대단한 비 Facebook-oldal feladata,
hogy a lehető legtöbb információt eljuttassa a magyar közönséghez, 
és Rain munkásságát minél szélesebb körben ismertté tegye. 
Ezeken a felületeken minden Rain iránt érdeklődő, őt kedvelő olvasónk véleményét, 
hozzászólását, kérdését nagy szeretettel várjuk.

Azonban Rain hazai rajongótáborának életre hívásakor megfogalmaztunk olyan célokat is, 
melyek ezeken messze túlmutatnak.

Kérjük, hogy ismerjétek meg ezeket, és ha egyet tudtok érteni 
a célkitűzéseinkkel valamint a működési elveinkkel, 
esetleg az elfogadáson túlmenően szívesen vennétek részt ezek aktív megvalósításában is, 
akkor bátran jelentkezzetek a 

RAINCLOUD HUNGARY 
Facebook-csoportba

Tudjuk, hogy az itt megfogalmazottak nem egyszerű feladatok, de közös kedvencünk,
Rain személyisége és munkássága is eléggé nagy kaliberű, amelyhez fel szeretnénk nőni,
és ugyancsak értékes tagjai szeretnénk lenni a Cloudok világközösségének is.

A csoportba jelentkezőktől ezért elvárjuk, hogy céljainkkal és működési elveinkkel értsenek egyet,
 tartsák azokat tiszteletben a gyakorlatban is,
de nem várunk el erőn felüli részvételt a megvalósításban.
Örülünk mindenki jelentkezésének, 
aki véleményeivel, tanácsaival, személyes meglátásaival tudja segíteni munkánkat - 
e téren viszont maradéktalan aktivitást kérünk.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket a vérbeli Cloudok kis magyar közösségébe!
Cloudok, borítsátok be felhővel az eget!
Legyen Eső! Nagy, nagy Eső!A CÉLOK, AMELYEK ÉRDEKÉBEN ÖSSZEFOGTUNK

1. Rain (Bi, Jung Ji-hoon) dél-koreai előadóművész, színész, dalszerző és koreográfus, modell, producer életének és szakmai pályafutásának ismertetése, terjesztése, elemzése, mindezekkel kapcsolatos dokumentumok, művészeti anyagok gyűjtése.

2. Rain magyarországi rajongótáborának összefogása, eseményeinek szervezése. A társadalom, a kultúra és a művészet iránt érzékeny, felnőtt, felelős gondolkodású közösség kialakítása, saját és a nemzetközi gyakorlatból megismert példaértékű közösségi tevékenységek, szokások, szociális érzékenységű támogatói magatartások meghonosítása, beleértve a Rain nevében végzett jótékonysági tevékenységet és adományozást is.

3. Kapcsolatok kiépítése és együttműködés Rainnel és a menedzsmentjével, valamint a nemzetközi rajongótáborokkal, kiemelten a dél-koreai hivatalos rajongói klubbal (The Cloud), részvétel a nemzetközi megmozdulásokban, eseményekben. Támogató háttér és védőháló biztosítása Rain számára szakmai karrierjének elősegítése és a nehézségeken való átsegítése érdekében.

4. Mivel Rain a koreai kultúra nagykövete és globális sztárja, ezért az ő munkásságán keresztül - és attól függetlenül is - a koreai és a távol-keleti szerzői- és tömegkultúra (kiemelten az ifjúsági kultúra), a nyelv, az irodalom, az alkotói és alkalmazott művészetek, a folklór, a hagyományok és a hagyományőrzés, az ország értékeinek védelme, a gasztronómia, az oktatási élet, a társadalmi berendezkedés és közgondolkodás, az életvitel változásai, a technikai-gazdasági fejlődés és a kultúra menedzsmentjének (kiemelten a film-, a zene- és a szórakoztatóipar) tanulmányozása, elemzése, bemutatása, jó gyakorlatainak terjesztése, oktatás, ismeretterjesztés, filmvetítés, színielőadás, koncert, workshop, konferencia, fesztivál, verseny, pályázat és bármilyen típusú egyéb rendezvény vagy esemény szervezésével.

5. Hazai és nemzetközi egyéni, közösségi és szervezeti kapcsolatok felvétele és kialakítása az előző pontban foglaltakat érintően, közös projektek kidolgozása és lebonyolítása, események, rendezvények szervezése. A keleti és a nyugati kultúrák közötti megértés és kapcsolatok létrejöttének erősítése.

6. Az 1. és a 4. pontban foglaltak megvalósulásának elősegítése kiemelten Európában, európai szintű együttműködések keretében.

7. A fentiekhez kapcsolódó termékek, tárgyak beszerzése, gyűjtemény alapítása, a rajongói klub számára tárgyak, termékek terveztetése, kiviteleztetése és forgalmazása.MŰKÖDÉSI ELVEINK1. A RainCloud Hungary zárt csoportba csak magyarul beszélő tagokat veszünk fel, mivel a célunk Rain magyar rajongói körének megerősítése. 
 

2. A zárt csoportoldalon megbeszéltek maradjanak a zárt tagság körében, azokat senki ne vigye hírül más fórumokra, kivéve ha abban közösen megegyeztünk. 
 

3. Aki a RainCloud csoportnak a tagja, az Raint sehol nem tüntetheti fel rossz színben, illetve ha ilyet tapasztal, akkor azt igyekezzen megcáfolni, és a hírt hozza a csoport tudomására. 
 

4. A RainCloud csoport tagsága igazodik a The Cloud tagsági terminusaihoz, azzal együtt szűnik meg automatikusan, és mindenkinek, aki szeretné tovább folytatni a közös munkát, újra kell jelentkeznie. 
 

5. Fontosnak tartjuk az egymás közötti figyelmes és udvarias beszédmód szem előtt tartását, ami kiemelt eszköze a csoporton belüli és a más országbeli Cloudokkal való kapcsolattartásnak. 
 
6. Hasonlóképpen lényeges dolog a Rainnel kapcsolatos hírek, események megfelelő módon történő közvetítése, elkerülve a bulvár jellegű hangvételt. 
 A CLOUD HUNGARY MINDEN FELÜLETÉN ÉRVÉNYES 
MODERÁLÁSI ELVEINK1. Rain kivételes személyisége és tehetsége iránti szeretet és tisztelet indította az alapítókat a blog és a közösségi oldalak létrehozatalára. Nagy örömmel látnánk, ha olvasóink és Facebook-oldalunk látogatóinak köre - és így Rain hazai tábora is - szépen gyarapodna. Várunk és szívesen fogadunk minden megnyilatkozást, véleményt, építő jellegű kritikát, melyek hasonló alapállásból születnek. 
 

2. A hozzászólásokat minden esetben moderáljuk. Rain privát személyét, művészi munkáját sértő, netalán közönséges hangnemű hozzászólások azonnal törlésre kerülnek. Szintúgy nem adunk teret a spekulatív, vagy emocionálisan túlfűtött, illetve a testiségre utaló megnyilvánulásoknak. 
 
3. Ugyancsak azonnal töröljük, bejegyzőiket felületeinkről kitiltjuk, ha bármely személyt vagy csoportot emberségében sértő, gyalázó megnyilvánulást észlelünk. 
 

4. Hirdetések, reklámok csak az adminnal történő előzetes egyeztetés után jelenhetnek meg a felületeinken (a hozzászólások felületét is beleértve), ellenkező esetben töröljük azokat. 
 

5. A nyilvános oldalakon nem teszünk közzé nem hivatalos letöltési linkeket, az ilyeneket tartalmazó hozzászólásokat töröljük. AZ ELŐZŐEK, JELKÉPESEN SZÓLVA
A Cloudok hivatalos színe az ezüst, ezt tükrözi a logónk is.

Mit kértünk a tervezésekor?
Hogy sugározzon erőt és férfiasságot - mint Rain maga.
Lássuk benne a felhőket.
Fejezze ki, hogy a Cloudok közössége Rainnek védelmet és támaszt is nyújt.
Utaljon a jótékonysági tevékenységekre. 
Mi úgy látjuk, hogy mindezt maradéktalanul tartalmazza a logónk. Sokak szerint még ennél is gazdagabb a jelentéstartománya, amely egyértelműen tervezőgrafikusunk, Both Eszter tehetségét dicséri. 
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése