Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2022.03.10.

RAIN CHRONICLE: 10 MARCH 2022

CSÜTÖRTÖK / THURSDAY

 

 

MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?
WHAT DID RAIN DO THAT DAY?

 

Nincs elérhető információ / No information available.

 

 

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

 

A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):
EVENTS, NEWS, COVERAGES OF THE DAY (overview):


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

 

 ESEMÉNYEK & HÍREK / EVENTS & NEWS

 

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

 
SEASON B SEASON SE02 EP00


시즌비시즌 Season B Season
전참시, 집사부에도 공개 안된 곳(?) 그분과의 RAIN 하우스💕 누추한 분이 귀한 곳에 찾아가 보았습니다ㅣ시즌비시즌2 EP.0






💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

시즌비시즌 Season B Season

시즌비시즌 X LG홈브루 오래 기다린 꾸러기들을 위해 시즌2 첫 이벤트 나가신돠~ "이거 마시면... 나랑... 사귀는 거다?"🍺 집에서도 즐길 수 있는 수제 맥주 제조기 CLASS✨ 영상을 보고 나도 집에서 맥주 마시고 싶었던 꾸러기들에게 LG홈브루를 쏩니다! 📢자세한 방법은 아래 필! 독! ✔️참여방법 1. LG홈브루 인스타그램 @lg_homebrew (https://bit.ly/3MIqQJM) 을 팔로우한다. 2. 홈브루 인스타그램 속 이벤트 게시물에 '맥주가 생각나는 순간 &같이 즐기고 싶은 사람'을 댓글로 남긴다. ※TIP: #LG홈브루 해시태그와 함께 본인 계정에 '홈맥' 순간을 공유하면 당첨 확률 UP!! ✔️참여기간 3/10(목) - 3/16(수), 일주일간 ✔️이벤트 선물 1등: LG홈브루 (1명) 2등: 스타벅스 1만원 상당 기프티콘 (10명)
   ✔️당첨발표
3/21(월), 당첨자 분들에 한해 개별적으로 DM 드리겠습니다.

#LG홈브루 #홈브루 #맥주제조기 같이 홈맥 하면서 시즌비시즌2 정주행 하기~ 약쏘옥~🤙




 


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


anra_coffee


멀리서 찾아와주신 만큼
항상 정성스레 보답 하겠습니다🙏

#안라커피 #할리데이비슨 #베스파 #로얄엔필드 #야마하 #박투어 #밤바리 #낮바리 #트라이엄프#혼다 #스즈끼 #오토바이카페#두카티 #캔암 #아프릴리아 #바이크카페#가와사키#모토구찌#빈티지바이크#바이크#빈티지오토바이#인디안모터사이클 #여라 #여자라이더 #라이더카페 #까만물투어 #먹보와털보#단대호수카페 #단대호수








🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
🌧🌧 


 SAJTÓ & MÉDIA / PRESS & MEDIA

 

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

 

가수 비 정지훈
정지훈 













 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése