Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2003.01.27.



FELTÖLTÉS ALATT



030127 KBS 러브스토리(비,변정수,박정아)




[030127-001]
jolinwng
030127 K - Love Story_Full
FLV







GOOD DAY
굿데이

via 하늘구름비


가수 비 '으악 내 허리'

[굿데이 2003-01-27 12:16]


가수 비가 허리에 통증을 호소, 당일 스케줄을 급히 취소했다.

비는 지난 26일 영화 <바람의 파이터>를 촬영한 이후 허리 통증을 크게 호소하며 오후에 잡혀 있던 장서희 팬클럽 창단식 참석 스케줄을 취소하고 서울 강남의 숙소로 돌아가 휴식을 취했다.

관계자는 "최근 들어 심해지고 있는 허리통증 때문에 가급적이면 스케줄을 잡지 않고 있다"며 "이날 허리에 무리가 간 탓인지 잘 걸어다니지도 못해 급히 장서희 스케줄을 취소했다"고 설명했다.

또 "29일 허리부위 정밀 검사를 앞두고 있는 상황이라 며칠 참고 기다리는 수밖에 없다"고 덧붙였다.

비는 지난 3∼5일 일본에서 열렸던 '극진 가라데 동계 훈련'에 참석해 하이킹·마라톤·폭포수 훈련 등 각종 지옥훈련을 마치고 돌아온 후 훈련에 따른 허리 부위 통증을 호소해 왔다. 

강수진 기자 kanti@hot.co.kr


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



세뱃돈많이 받을꺼 같은 가수 (환한미소로 새배*비*) 현재 2위via ㆀR.U.rainㆀ[알유레인]


http://music-station.daum.net/cast_dj/dj_main.asp

저두 어디서 보구 이렇게 올리는데 투표해주세요~


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


새내기 박효신 비의 후배되다via ㆀR.U.rainㆀ[알유레인]

‘선배님, 잘 부탁드립니다~.’

해가 바뀌자 박효신(22)이 후배가수 비(21)에게 던진 말이다. 엄연히 인생 선배인 박효신이 비에게 ‘형님’ 소리를 들어야 하지만 올해부터 대학 선후배로 처지가 바뀌게 됐다. 박효신은 경희대 포스트모던음악학과 03학번으로 입학하고, 비는 02학번으로 2학년이 된다.

지난해 경기대에 입학한 박효신은 전공이 음악과 거리가 멀어 1학기만 다닌 뒤 휴학하고, 가을에 수시입학전형으로 경희대 포스트모던음악학과에 합격했다. 지난해 말 경희대 평화의전당에서 열린 스포츠서울 가요대상 시상식에서 비를 만난 박효신은 “내년부턴 학교에서 선배로 모실 테니까 밖에서는 나한테 잘하라”며 우스갯소리를 던지기도 했다.

학업에 대한 꿈과 기대가 큰 박효신은 입학하기 전인 오는 2월 15~16일 경희대 평화의전당에서 일명 ‘굿바이 콘서트’를 열어 남은 열정을 모두 무대에 쏟아부을 계획이다. “3월부턴 정말 누구보다 열심히 공부에만 전념하겠다. 이젠 배우기 위한 음악여행을 떠날 때”라면서 각오를 다졌다.

박지영기자 출처:엽기 혹은 진실..(연예인 과거사진)



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦








































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése