Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.05.26.






LIVE MUSIC Q
생방송 뮤직큐

via Rain's official homepage → Rain In My Heart


무서운 파워루키 '비 & SWI-T' 와 함께 하는 파워데이트!!

생방송 뮤직큐 방영일 2002-05-28

재치만점 VJ 강성민이 진행하는 화요일의 '생큐 파워데이트'에서는 '나쁜 남자' 열풍을 일으키며 제2의 박진영으로 돌풍을 일으키고 있는 신인가수 '비'와 데스티니 차일드를 연상시키는 빼어난 음악성의 여성그룹 'SWI-T'를 스튜디오로 초대한다.

양 팀의 든든한 후원자가 되어주고 있는 박진영과 YG 패밀리에 대한 자랑을 들어보고, 춤이라면 둘째가라면 서러워할 양 팀의 안무에 대해 배워본 후 서로 상대방의 안무를 바꿔해 본다.

또한, 음반을 준비하기까지의 과정과 데뷔 후 맹활약중인 현재의 생활을 비교해 보고, 연예인이 된 후 힘든 점과 좋은 점 등에 대해서 깊이있는 이야기를 나눠본다. 이밖에도 토크 중간중간 양팀의 라이브실력을 뽐내보는 시간을 마련해 자신들의 노래가 아닌 다른 가수의 노래를 라이브로 들어보는 시간도 준비되어있다. (연출 최상우)

본방 : 5월 28일 (화) 저녁 6시
재방 : 5월 29일 (수) 새벽 0시





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése