Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.05.20.

HÉTFŐ / MONDAY




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?



Nincs információ.





🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):

📰   Good Day - god 데니, SES 바다 '비'에 작곡선물


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧





GOOD DAY

via  하늘구름비



god 데니, SES 바다 '비'에 작곡선물

[굿데이 2002-05-20 11:47]


god의 데니, SES의 바다가 신인가수에게 곡을 줘 화제다.

행운의 주인공인 신인가수 '비'는 데니가 준 힙합곡 'what's love'와 바다의 R&B곡 '너처럼'을 수록한 앨범을 발표했다.

'비'는 프로듀서의 대가인 박진영이 밀고 있는 신인유망주. 이번에 데니와 바다가 비의 앨범에 참가하게 된 데는 박진영과의 친분이 크게 작용한 것으로 주변인들은 전했다.

이 앨범에서 데니와 바다는 작곡뿐만 아니라 각자의 곡에 피처링을 해주는 파격도 연출했다. 바다의 경우에는 작곡 이외에 작사까지 도맡았으며, 데니는 편곡을 맡았다.

한 관계자는 "바다가 다른 가수에게 곡을 준 경우는 처음이다. 데니도 처음으로 다른 소속사 가수에게 곡을 줬다"고 말했다. 또 "처음에 바다는 피처링으로만 참여하기로 했지만, 워낙 감성이 짙고 욕심이 많아 작사와 작곡까지 자신이 하고 싶다는 의사를 보여 받아들였다"고 덧붙였다.

현재 바다와 데니는 작곡 공부가 한창이며, 이번 비의 앨범을 통해 이들의 작곡능력을 엿볼 수 있게 돼 주목을 끌고 있다.

강수진 기자 kanti@hot.co.kr



DENNY OF G.O.D., BADA OF S.E.S. GIFTED A COMPOSITION TO "RAIN"

[Good Day 2002-05-20 11:47]


Danny of G.O.D., Bada of S.E.S. gave a song to a new singer.

Lucky protagonist, new singer Rain, released an album featuring Denny's hip-hop song "What's Love" and Bada's R&B song "Like You."

"Rain" is a promising rookie pushed by producer master Park Jin-young. Denny and Bada's close ties with Park Jin-young played a major role in participating in Rain's album this time, according to the people around him.

In the album, Denny and Bada not only produced compositions but also produced an unconventional way of featuring their own songs. In Bada's case, she was in charge of writing lyrics in addition to composing songs, while Denny was in charge of arranging the songs.

It is the first time that Bada has given a song to another singer, an official said. Denny also gave the song to another agency singer for the first time," he said. "At first, Bada decided to participate only in featuring, but she was so emotional and greedy that I even accepted the songwriting and composition as I showed my desire to do it," he added.

Currently, Bada and Denny are in the midst of studying composition, and Rain's album is drawing attention as it gives them a glimpse of their ability to compose songs.



DENNY A G.O.D.-TÓL, BADA AZ S.E.S.-TŐL SZERZEMÉNYT AJÁNDÉKOZ RAINNEK

[Good Day 2002-05-20 11:47]

Denny a G.O.D.-tól, Bada az S.E.S.-től dalt ajándékozott egy új énekesnek.

A szerencsés főhős az új énekes, Rain, aki kiadott egy albumot, melyen megjelent Denny hip-hop dala, a "What's Love" és Bada R&B dala, a "Like You".

Rain egy ígéretes újonc énekes, akit Park Jin-young producer mestere támogat. A környezetükben lévők szerint Park Jin-young szoros kapcsolata Denny-vel és Badával ezúttal fontos szerepet játszott az albumon való részvételükben.

Az albumhoz Denny és Bada nemcsak zenét szerzett, hanem szokatlan módon a készítésben is közreműködött azzal, hogy részt vettek a saját dalaik előadásában. Bada esetében a zeneszerzés mellett a szöveg írása is az ő feladata volt, míg Danny a dalok keveréséért volt felelős.

"Bada első alkalommal adott egy dalt egy másik énekesnek" - állította egy hivatalos forrás. "Denny szintén először adott egy másik ügynökség énekesének dalt" - mondta. "Bada először csak az énekesként való közreműködéséről döntött, de aztán annyira érzelmes és mohó lett, hogy a szövegírást és a zeneszerzést is elvállalta, amint kifejeztem ez iránti vágyamat" - tette hozzá.

Bada és Denny jelenleg a zeneszerzési tanulmányaik felénél járnak, és Rain albuma felkeltette a figyelmet, mivel bepillantást enged a dalszerzési képességeikbe.


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése