Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.05.14.

KEDD / TUESDAY




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?



Nincs információ.



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):


            📰   Yonhap News - 아동기금 마련을 위한 '평화콘서트'


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



YONHAP NEWS
연합뉴스

via Naver News



20020514-0001



아동기금 마련을 위한 '평화콘서트'


기사입력2002.05.14. 오후 2:52


(서울=연합뉴스) 정천기 기자 = 유니세프 아동기금 마련을 위한 '평화콘서트'가15일 오후 7시 용인 에버랜드내 로즈가든 특설무대에서 열린다. 
이 콘서트는 세계평화아동축제(World Festival for Children)가 한국에서 처음개최되는 것을 기념해 문화관광부의 주최로 마련됐다. 세계아동평화축제는 50여개국의 어린이들이 참가하는 화합의 축제로 오는 29일부터 6월 3일까지 서울과 주요대도시에서 열린다. 
콘서트가 진행되는 동안 연예인들이 내놓은 소장품을 경매하고, 자동응답전화(060-700-1924)를 통한 모금활동도 벌인다. 이날 모금된 기금은 29일 서울 63빌딩에서열리는 세계평화아동축제 개막식때 유니세프에 전달된다. 
평화콘서트에는 SES, 보아, 코요태, 제이, 캔, 제이워크, 플라이투더스카이, 이수영, 죠앤, 린애, 은지원 등 인기가수들이 대거 출연한다. 콘서트 실황은 SBS TV를통해 17일 오후 4시 30분부터 녹화 방송된다. 
콘서트 입장권은 세계평화아동축제 홈페이지(www.peacepower.or.kr)에서 무료로내려받을 수 있다. 인터넷에서 내려받은 입장권을 인쇄한 뒤 에버랜드에서 콘서트무료 입장권과 교환하면 된다. ☎ 3775 -1318, 6335-2000. 

ckchung@yna.co.kr (끝)




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése