Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.04.00.






Sajnos sehol nem említik, hogy Rain ügynöksége, a JYPE pontosan mikor adta ki első közleményét. Így csak annyi biztos, hogy valamikor áprilisban jelenhetett meg, és az első tévéfelvételen való részvételi lehetőségről tájékoztatták benne a rajongókat.



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):

            📰   RAIN / JYPE - Notice


#Notice

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



RAIN / JYP ENTERTAINMENT

NOTICE

www.jype.com/rain




비 첫방송 - [ 2002.04.24 KMTV 쇼뮤직탱크]



방송 후, 비와의 팬미팅이 있습니다.

비의 환상적인 무대로 여러분을 초대합니다.
4월 24일 수요일 쇼 뮤직탱크에서
비의 완벽한 춤과 환상적인 가창력을 직접 보실 수 있는 기회를 드립니다.

방송 후, 비와의 간이 팬미팅이 있으며,
오시는 모든 분들께 구름 팬복인 우비와 비의 로고가 적혀있는 풍선을 드립니다.
많이들 오세요 -

장소 : KMTV 쇼 뮤직탱크
일정 : 4월 24일
시간 : 6시 녹화 - 5시부터 입장가능


Auto-translate to English:


First broadcast - [2002.04.24 KMTV Show! Music Tank]

There will be a fan meeting with Rain after the broadcast.

We invite you to the fantastic stage of Rain. On Wednesday, April 24 at the Show! Music Tank you will have a chance to see the perfect dance of Rain and his fantastic singing ability.


After the broadcast, there will be a simple fan meeting with Rain. For everyone who arrives, we will give you a balloon featuring the logo of Rainbow Rain and Rain. Come on a lot -


Place: KMTV Show Music Tank
Schedule: April 24
Time: 6 pm recording - Entry from 5 o'clock




Első adás - [2002.04.24. KMTV Show! Music Tank]


Az adás után rajongói találkozó is lesz Rainnel.

Rain fantasztikus előadására hívunk titeket. Szerdán, április 24-én a Show! Music Tank adásában lehetőségetek nyílik megnézni Rain tökéletes táncát és a fantasztikus énekesi képességeit.

Az adás után lesz egy egyszerű rajontói találkozó Rainnel. Mindenki, aki eljön, kap a luftballont, amelyen Rain logója lesz. Gyertek el sokan!

A helyszín: KMTV Show! Music Tank
Időpont: április 24.
Felvétel: 18 órakor, érkezés 17 órakor



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


MEGJEGYZÉSEK / NOTICES:

via 먼아주 먼훗날 (A long distance future) blog


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése