Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.04.24.

RAIN CHRONICLE: 24 APRIL 2020 

SZERDA / WEDNESDAY

 

 

MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?
WHAT DID RAIN DO THAT DAY?



Tévéfelvételen vett részt és utána rövid rajongói találkozót tartott.



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):


🎤R      KMTV SHOW! MUSIC TANK - BAD GUY (felvétel)
👫👭   RAJONGÓI TALÁLKOZÓ
             📰   Rain's Official Homepage - Notice
             📰   Yonhap News - SBS, '자유충전 콘서트' 개최


#KMTVShow!Music Tank   #FanMeeting

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


Első fellépés szólistaként / First performance as a soloist



KMTV SHOW! MUSIC TANK (felvétel)
KMTV 쇼! 뮤직 탱크


BAD GUY
나쁜 남자


A 2002. április 26-án sugárzott adás televíziós felvétele

Helyszín: KMTV (Korea Music Television)
Kezdés: 18:30

Félévnyi idegtépő várakozás után elérkezett a nagy pillanat: 2002. április 24-én délután öt órakor a rajongók már a KMTV színpadának nézőterén voltak, és ki tudja, hogy ők vagy Rain várták-e nagyobb izgalommal a Show! Music Tank című műsor kb. egy órával később kezdődő felvételének indulását. Az ügynökség előzetes közleményéből tudhatjuk, hogy a helyszínre érkező rajongók Rain logójával ellátott léggömböket kaptak, és a felvétel után egy rövid rajongói találkozón is lehetőségük volt részt venni Rainnel.


[20020424-0001 Harudo11 - Screenshot]


[20020424-0002 Harudo11 - Screenshot]


Az ekkor előadott Bad Guy Rain pályakezdésének első tényleges szólista fellépése volt, melyet ezért sokan a debütálásának tekintenek. Rainnel szemben, aki többször is határozottan április 28-át nevezte meg a hivatalos időpontnak, bár az is igaz, hogy ő maga is hajlamos ingadozni a két dátum között.  Talán éppen az a magyarázat erre, hogy a KMTV felvételénél még viszonylag kevesen lehettek csak részesei az előadásának, és maga a KMTV is egy kábeltelevízió. A 28-i fellépést viszont már az országosan nézhető SBS csatorna sugározta. Rain az első albumának megjelenését is erre a napra teszi, bár maga az album valószínűleg több lépcsőben lett elérhető a teljes közönség számára.

A műsor sugárzásának dátuma körüli dilemmákról a 26-i bejegyzésben írunk.

A KMTV (Korea Music Television) egy helyi tulajdonosok által 1995-ben alapított kábeltelevízió, mely műsoraival elsősorban a huszonéves fiatalokat célozta meg. Legnagyobb sikere az alapítás évétől működő Show! Music Tank című műsor volt, mely sok ifjú tehetségnek nyújtott bemutatkozási lehetőséget. A növekvő adásidejű, szerdánként előre felvett műsorokat 2000. januárjáig szombaton, majd pénteken éjszaka sugározták. A kábeltévét Szöulon kívül egyre több területen el lehetett érni (Daejeon, Gwangju, Daegu, Ulsan, Jeju, Jeonju, Cheongju, Changwon, Cheonan, Incheon). A népszerű adássorozat 2008-ban ért véget. A csatorna többször nevet váltott, ismeretes M21, KM, KMTV, GMTV (Global Music Television) és GM néven is.



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


RAJONGÓI TALÁLKOZÓ


Az ügynökség közleményéből tudjuk, hogy valószínűleg a felvételt követően volt egy ilyen esemény, de sajnos nem található egyéb dokumentum róla.



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



Az ügynökség újabb közleménye a további eseményekre hívja fel a figyelmet. Az utolsó mondat végén lévő vesszőből arra lehet következtetni, hogy a szöveg hiányos, valószínűleg ezért nem találhatjuk benne az SBS Popular Song (Inkigayo) felvételén való részvételi lehetőség részletes információit sem. Csak azt tudjuk meg, hogy ott is egy mini-találkozót tervezett Rain a felvételen résztvevő rajongókkal.



RAIN'S OFFICIAL HOMEPAGE

NOTICE

🇰🇷
안녕하세요.드디어, 오늘 [비]의 멋있는 모습을 케이블 방송에서 먼저 보여드린 [비]의 화려한 무대!
지금도 흥분이 가라앉질 않고 있답니다.

또 한번 놀라실 기회가 왔습니다.
4월28일 일요일, SBS 인기가요 에서 [비]의 모습을 보실 수있습니다.
또한 간단한 팬미팅도 있답니다.

그보다 앞서 내일!
KBS 뮤직뱅크 에서 [비]의 놀라운 춤실력을 [비]에게 직접 배워보는 시간을 갖게 될 것이니
큰 기대 하셔도 좋을듯 합니다.

곧 만나실 [비]의 모습 벌써부터 긴장되고 흥분되시죠?
절대 놓치지 마시고 힘있는 응원 아끼지 마세요,


🇬🇧
Hello. Finally, [Rain] showed us a great performance on a cable show.
The excitement is still lingering.

You have another chance to be surprised.
On Sunday, April 28, you can see [Rain] in SBS's Popular Song.
There is also a simple fan meeting.

Before that, tomorrow!
You will have time to learn Rain's amazing dance skills from Rain on KBS Music Bank.
You can look forward to it.

Aren't you already nervous and excited about the upcoming Rain?
Don't miss it, and don't spare a lot of support.



🇭🇺
Üdvözlet! Végre Rain bemutatta nagyszerű előadását a kábeltévé műsorában.
De az izgalmak nem hagynak alább!

Újabb esélyetek lesz a meglepődésre.
Vasárnap, április 28-án láthatjátok Raint az SBS Popular Songban.
Szintén tart egy egyszerű rajongói találkozót is.

Ám még előtte, holnap! 
Alkalmatok lesz Rain bámulatos táncos készségeit eltanulni magától Raintől a KBS Music Bank adásában.
Már készülődhettek is rá!
Nem vagytok máris idegesek és izgatottak a közelgő Eső miatt?
Ki ne hagyjátok, és ne fogjátok vissza a támogatásotokat se!




💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


A cikk egy ingyenes koncertsorozatról tudósít. Rain ugyan még nincs nevesítve benne, de május 11-én majd az egyik állomás fellépői között láthatjuk őt is.



연합뉴스

SBS, '자유충전 콘서트' 개최

기사입력 2002.04.24. 오후 3:19


(서울=연합뉴스) 최승현기자 = SBS는 삼성카드와 함께 오는 27일 오후 7시 30분성균관대학교에서 펼쳐질 서울공연을 시작으로 전국 5개 도시를 순회하는 '청소년을위한 자유충전 콘서트'를 개최한다. 
서울 공연에서는 SES, 신화, 이수영, 베이비복스, 보아, 리치, 김정민, 코요테, 양동근, 은지원, 악동클럽, 플라이 투더 스카이, 이재진 등이 출연하며, 지방공연은대구 영남대학교, 부산 경남정보대학, 대전 한남대학교, 광주대학교 대운동장 등에서 이뤄진다. 
SBS 드라마플러스는 27일 오후 7시 30분 생방송으로 서울공연 실황을 중계하며,SBS도 같은날 오후 11시 50분 녹화방송으로 중계한다. 
vaidale@yna.co.kr(끝)



(Auto translate)

SBS holds 'Free Charge Concert'


SBS will come along with Samsung Card at 7:30 pm on the 27th at Sungkyunkwan University and they will hold a free concert tour for young people in 5 cities nationwide starting with Seoul performance. 
Seoul performances include S.E.S., Shinhwa, Lee Soo Young, Baby V.O.X., BoA, Ritchie, Kim Jung Min, Coyote, Yang Dong Geun, Eun Ji Won, Akdong Club, Fly to the Sky and Lee Jae Jin. Local performances include Daegu Yeungnam University, Hannam University, Gwangju University, etc. 
SBS Drama Plus will broadcast live performances of Seoul at 7:30 pm on the 27th, and SBS will also broadcast live at 11:50 pm on the same day.


Az SBS "ingyenes koncertet" tart


Az SBS a Samsung Card kíséretében ott lesz a Sungkyunkwan Egyetemen 27-én 19:30-kor, és ingyenes koncerturnét szerveznek országszerte 5 városban a fiatalok számára, kezdve a szöuli előadással. 
A szöuli fellépők között lesz az S.E.S., Shinhwa, Lee Soo Young, Baby V.O.X., BoA, Ritchie, Kim Jung Min, Coyote, Yang Dong Geun, Eun Ji Won, Akdong Club, Fly to the Sky and Lee Jae Jin. A helyszínek sorában láthatjuk a Daegu Yeungnam University, a Hannam University, a Gwangju University stb. nevét.

Az SBS Drama Plus a szöuli előadásokat élőben fogja közvetíteni 27-én 19:30 órai kezdettel, és az SBS is sugározza ugyanazon a napon 23:50-kor. 





🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése