Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.05.06.

HÉTFŐ / MONDAY




MIT CSINÁLT RAIN EZEN A NAPON?


A WHO.A.U.비▶後我有비 májusi programgyűjteményében ismét van egy esemény, amelynek nem lehet nyomára bukkanni sem a hírekben, sem a videók között. Azt írják, hogy ezen a napon az MTV-nek volt egy közvetítése a Triport Hallból (Euljiro). Az újságcikkekből csak annyi derül ki, hogy ez a hely volt az első olyan koncerthelyszín, amelyben nem ülőhelyek voltak, hanem a közönség állva élvezhette az előadásokat. Azonban a tulajdonos és a helyszín bérlői közötti vita következtében május 16-án bezárták a Triport Hallt (legalábbis időlegesen).


2002/05/06/월 [MTV] 공개방송
장소 : "트라이 포트홀" 을지로



🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):


🎤       MTV PUBLIC BROADCAST (TRIPORT HALL, EULJIRO)


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧




A bezárás hírét tartalmazó újságcikk:


YONHAP NEWS

 
20020506-0001

 

힙합 가수 't', 공연 무산

기사입력 2002.05.19. 오후 8:51

(서울=연합뉴스) 18일 을지로 트라이포트홀에서 열릴 예정이던 힙합가수 't' 윤미래의 콘서트가 공연장 폐쇄로 무산됐다.

공연장 운영사와 건물주의 분쟁으로 법정관리에 들어가 있던 트라이포트홀에 법원이 지난 16일 '공연장 폐쇄' 결정을 내린 것.

뒤늦게 이 사실을 안 공연기획사와 윤미래는 매진된 입장권 2천장을 구입한 사람들에게 공연 취소와 환불을 통보하는 한편 공연 예정일 트라이포트홀에 나와 공연취소 사실을 모른채 찾아온 관객에게 사과했다.




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése