Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Tagtoborzás - Rain Official Fan Club 9th Cloud




 
Toborzási időszak: 2013.12.30-2014.01.26
Belépési feltétel: minden rajongó csatlakozhat, aki szereti Raint
Hogyan csatlakozhatsz: miután a tagsági díjat befizetted a megjelölt számlára, kérlek, küldj egy jelentkezési e-mailt a raincloudworld@gmail.com címre a következő információkkal:

Tárgy: a kilencedik tagtoborzás a Cloud soraiba

Tartalom (adatok):      - név
                                    - Cloud azonosító (Cloud ID)
                                    - ország
                                    - születési dátum (pl. 25 June)
                                    - e-mail cím
                                    - szállítási cím
                                    - telefonos elérhetőség
                                    - a tagdíj befizetésének dátuma és bizonylata

Tagsági díj: nettó 32 USD PayPal-on keresztül (kérünk, hogy a teljes nettó összeget utald át, tehát a banki költségeket neked kell vállalni)
PayPal számla címe: heidi.shanghai@hotmail.com
Tagsági időszak: a kilencedik tagsági jelentkezést és befizetést követően egészen a tizedik tagtoborzási alkalomig

A tagság előnyei:
  • Hivatalos rajongói klub tagsági kártya biztosítása
  • Lehetőség van a Cloud hivatalos rajongói weboldalán teljes értékű, rendes tagként való megjelenésre, amely egyúttal a kiemelt információkhoz való hozzájutást is jelenti
  • Elsőbbséggel való jelentkezés és belépés a rajongói találkozókra (amennyiben a soron következő időszakban, illetve a következő jelentkezési fordulóig erre sor kerül)
  • Elsőbbséggel való bejutás a közszolgálati programokra (a szervezőkkel való egyeztetést követően)
  • (Mindamellett a megelőző, vagyis nyolcadik toborzási időszakban jelentkezett tagok is elsőbbséget élveznek)

Fontos tudnivalók a csatlakozással kapcsolatban:

  • Először a Cloud hivatalos weboldalán kell tagnak lenned, mielőtt kérvényeznéd a Cloud tagságodat
  • Kérünk, hogy a kérelmed benyújtását megelőzően először a tagdíj befizetését rendezd. A jelentkezésednek tartalmaznia kell a befizetési bizonylatot és a befizetés dátumát.

Fontos tudnivalók a PayPal befizetésekkel kapcsolatban:

  • Kérünk, hogy a tárgy rovatba ezt írd be: 9th Cloud Membership Fee, valamint tüntesd fel a teljes nevedet, a Cloud azonosítódat és az országod nevét is az üzenetedben.
  • Ne feledd, hogy a személyes fizetési módot (personal payment) és a teljes díjkifizetést (pay all charges) válaszd, hogy az egész nettó összeg megérkezzen.
  • Ha előnyben részesíted a banki befizetéseket Hong Kongban vagy Kínában, akkor kérünk, hogy küldj egy e-mailt további információkért a következő címre: raincloudworld@gmail.com

Egyéb tudnivalók:

  • Kérünk, hogy tartsd meg a befizetési bizonylatot, mivel ez szolgál a tagsági státuszod bizonyítékaként, amíg a tagsági kártyád el nem készül
  • Amikor benyújtod a kérelmedet, bizonyosodj meg róla, hogy helyes szállítási címet és telefonos elérhetőséget adtál meg, annak érdekében, hogy a tagsági kártyád a megfelelő címre legyen küldve.
  • Nincs lehetőség a rajongói klubhoz való csatlakozásra, ha egyszer úgy döntesz, hogy visszalépsz a jelentkezéstől.
  • A tagsági díjat nem áll módunkban visszatéríteni, ha a jelentkezési folyamat egyszer már lezárult.
  • A neved nem jelenik meg a tagok névsorában, ha csupán a befizetés történt meg a kérelem benyújtása nélkül, és fordítva.

Személyes adatok védelme:

Minden megadott információ kizárólag a kilencedik tagsági jelentkezési időszak keretein belül kerül felhasználásra tájékoztató célzattal, és nem kerülnek továbbadásra egyéb célok szolgálatában.



A CLOUD HUNGARY stábjának kérése: azoktól, akik jelentkeznek az official Cloud tagjainak sorába, kérjük, hogy küldjenek erről egy értesítést a cloudhungary@gmail.com címre, mivel szeretnénk tudni, hogy kikkel lehet a jövőben itthon szorosabban együttműködnünk. Köszönjük!









A felhívást fordította: Veronika
Bejegyezte: Harudo11
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése