Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.10.05.


FELTÖLTÉS ALATT




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14339&page=581&searchType=title&searchStr=
hongtha

08.10.04 Rain will not be attending the 13th PIFF


Singer and actor Rain (Jung Ji-hoon) will not be attending the 13th Pusan International Film Festival (PIFF).

Rain was originally nominated as the winner of 'Premier Rising Star Asian Awards 2008' world premier prize and had planned for a trip to Busan after much discussion with 'Premier', a film magazine.
However, after the media reported that Rain will be attending and be awarded consolation award, Rain has thought it over.

The chief editor of 'Premier', hosting Premier Rising Star Asain Awards, said that "Rain has decided not to attend the award ceremony on the 4th," and added that "thus, the World Premier Award has been taken off the award list."

Rain's agency Jtune Entertainment had already announced their absence and taken down the award offer a few days before the opening commencing of PIFF.

Source: Newsen
Credit Translation: rainbird @ rain-eu.com




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14340&page=581&searchType=title&searchStr=
hongtha

 2008.10.04 [Newsen] 비, PIFF 최종 불참..“월드프리미어상 시상도 안해”

해운대(부산)=뉴스엔 홍정원 기자]

가수 겸 배우 비(Rain, 본명 정지훈)가 제13회 부산국제영화제(PIFF)에 오지 않는다.

비는 당초 부산영화제 기간 내 열리는 ‘프리미어 라이징스타 아시안 어워즈 2008’ 월드 프리미어상 수상자로 선정돼 영화잡지 ‘프리미어’ 측과 부산 방문을 논의한 바 있다. 하지만 비 측은 일부 매체를 통해 부산영화제 측에서 공식 초청해 영화제에 참석, 공로상까지 수상할 가능성이 있다고 보도된 뒤 방문을 고심해왔다.

프리미어 라이징스타 아시안 어워즈를 주최하는 ‘프리미어’ 편집장은 “비가 4일 열리는 시상식에 최종적으로 불참을 선언했다”며 “이에 따라 월드 프리미어상 부문 시상이 아예 없어졌다”고 밝혔다.

비 소속사 제이튠 엔터테인먼트 측은 이미 부산영화제가 개막하기 며칠 전 월드 프리미어상 수상 고사와 함께 불참 의사를 알린 바 있다.

http://www.newsen.com/news_view.php?uid=200810041924191003

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése