Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.09.29.




KBS GLOBAL

J.Tune Entertainment's Fashion Line to Incorporate Paul Klee's Works

[2008-09-29]

Rain's management agency J.Tune Entertainment, which recently declared its intent to expand into the fashion business, will incorporate works by Swiss artist Paul Klee into its fashion brand "Six to Five."

The agency recently announced that it signed contracts with a European copyrights management company to use Klee's works in the new fashion brand.

Klee is regarded a master of line and color and is most well-known for his dreamy, intelligent and exquisite watercolor and oil paintings. Meanwhile, Rain is getting ready to release his fifth studio album next month.









http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14290&page=584&searchType=title&searchStr=

Rain with friend at restaurant hongtha
08.09.24 Rain with friend at restaurant



On September 24th, Rain and his friend, 빽가(百家) ate at a restaurant.
They appeared at a cafe again.
(This picture is not taken by Cloud)

English translated by Wanda@ Rain-America
source: Benamoo
credit: wwrain @心灵自雨吧/ wsd @Rainhk

Rain 24日和 빽가(百家) 在用餐
FROM BENAMOO,非云照
小子和빽가在吃刀切面。。。
今天又和 빽가出现在咖啡馆。。。
source: benamoo



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14291&page=584&searchType=title&searchStr=

[뉴스엔]가수 비 “데뷔 이래 처음으로 인간 정지훈 보일터” 레인아파트
가수 비 “데뷔 이래 처음으로 인간 정지훈 보일터”




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14292&page=584&searchType=title&searchStr=
 
[이데일리]비, 자작곡으로 홀로서기 '승부수'...10월 컴백 프로젝트 베일 레인아파트
비, 자작곡으로 홀로서기 '승부수'...10월 컴백 프로젝트 베일 [다음]



비, 자작곡으로 홀로서기 '승부수'...10월 컴백 프로젝트 베일 [네이버]










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése