Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.12.06.


FELTÖLTÉS ALATT


曉蔓 (Xiaoman)
081206 MMM Show Musiccore [Only You]





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14977&page=538&searchType=title&searchStr=
레인아파트


[기사모음]비봉춤, 역시 ‘비’?···‘봉춤 퍼포먼스’의 열기는 아직도


비봉춤, 대한민국영화대상서 축하공연 화제 뉴스웨이

비봉춤, 역시 ‘비’?···‘봉춤 퍼포먼스’의 열기는 아직도 SSTV

비봉춤 ‘옷 찢기’ 파격안무…여배우들도 홀딱반해데일리서프

방송이 끝난 후 각 포털사이트와 동영상 사이트에는 비의 퍼포먼스가 담긴 동영상이 급속도로 퍼졌으며 이틀이 지난 16일에도 모 포털사이트의 인기검색어 순위 상위권에도 오를정도로 큰 화제를 낳고있다.

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14978&page=538&searchType=title&searchStr=
hongtha

2008.12.06[starnews]Rain's fan club, Gave a donation toward charity
Singer Rain's fan club, benamoo, donated 3million won to Korea Welfare Foundation that manages the donation of KBS's "Love Request", where Rain recently appeared on and appealed to the audience for the donation.

Benamoo side made clear such news as that through their site, "Although it was a short period of money raising, warm hearts were filled by virtue of many of you. We remitted money to Korea Welfare Foundation."

They have also been of steady good behaviors under the name of Rain, they gave a donation toward earthquake stricken Sichauan, China, in June, and toward domestic Help Foundation of Poorly-Fed Children in July.


Credit to StarNewsTranslation by rain bird @ rain-eu



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14979&page=538&searchType=title&searchStr=
hongtha


2008.12.06 Rain's bar-dance? After all, Rain, Its fever is even now..

The fever of Rain's bar-dance seems to be continued even now.

Rain showed his sexy bar-dance with the 6 dancers through the special stage of "Korea Film Award" in Seoul Culture Hall last 4th, he arrested the eyes of the actresses and audience who were in the hall.

Also, after singing his Rainism song that day, Rain rent his white no-sleeved shirt and exposed his sexy firm six-pack just it is and made the audience shout of joy.Rain's special stage, which strongly aroused a manly beauty, was broadcasted throughout the country by MBC TV.

After the broadcasting was over, the video filled with Rain's performance spreaded out fast to the each video site, it is becoming a topic of conversation that it has hold a high rank as a popular key word in a portal site even on the 6th after 2days.

Rain ever arrested people's eyes that he gave MC "Kim Hye-Soo" a bunch of flowers at the special stage of KBS's "Blue Dragon Film Award".

Credit to SportsSeoul
Translation by rain bird @ rain-eu












































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése