Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2008.10.25.


FELTÖLTÉS ALATT




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=14659&page=559&searchType=title&searchStr=
freya1507

08 Oct 24 [MyDaily] "Full House" 2nd Season In Place; Either SHK or Rain Will Be Selected




Song Hye-kyo and Rain will not appear together on the 2nd season of "Full House"

[Sina Entertainment] KBS will produce the 2nd season of "Full House"--the series that caused an upsurge in the Korean drama scene in 2004. The representative for the production company of "Full House" disclosed on the 24th that plans to film the 2nd season is currently underway. The composition work for the script for the 2nd season started 2 years ago and 4 volumes of the script have been completed. If all goes smoothly, Korean audiences will get to see the 2nd season of "Full House" by next August.

The 2004 broadcast of "Full House" was based off a popular Korean manga series and it was well-loved by television viewers from Korea and various Asian countries; making Rain and Song Hye-kyo well-known stars in entire Asia. Rain once expressed before that compared to music, acting in the drama series "Full House" played a major role in his venture into Asian market. Based on what is understood so far, the production company will select one person between Rain and Song Hye-kyo to act in the 2nd season of "Full House" (Deb's Note: not sure if this means the entire season or like a guest appearance in an episode or 2...), and in addition to this will also invite a Chinese actor to come on board. The representative from the production company expressed that they hope to invite a member from the Taiwanese group F4 to act in the 2nd season. All Rights Reserved//MyDaily


Source: My Daily // Sina Entertainment
Posted by azafighting@RainHK
Translation: dsl99a@Rain-USA & SexyBi
























 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése