Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2009.01.06.


FELTÖLTÉS ALATT


http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=15241&page=521&searchType=title&searchStr=
小笑

비 日 팬미팅, 8000석 매진 '1회 추가'
[아시아경제] 2009년 01월 06일(화) 오전 08:24   가| 이메일| 프린트

[아시아경제신문 이혜린 기자]일본에서 팬미팅을 열 예정인 가수 비가 8000석을 겨우 4시간만에 매진시키고, 결국 1회 추가 개최를 결정했다.

비의 소속사 제이튠 엔터테인먼트는 "오는 7일 일본에서 비의 5집 아시아판 앨범 발매를 앞두고 도쿄와 오사카에서 총 8000명의 팬들과 팬미팅을 진행할 예정이었는데 티켓 오픈 4시간만에 전석이 매진됐다"면서 "팬들의 강력한 요청에 의해 결국 오사카에서의 공연을 1회 더 추가했다"고 6일 밝혔다.

이번 결정으로 인해 팬미팅은 오는 12일 ZEPP 도쿄에서 2회, 14일 그랑큐브 오사카에서의 2회로 진행되며, 총 1만1000여 명의 팬들과의 만날 예정이다.

'뉴이어 레인스 팬미팅(New year Rain’s Fan meeting)'이라는 주제로 진행될 이번 팬미팅은 비의 아시아 프로모션 및 공연의 첫 포문을 여는 행사로 비는 이 무대에서 '레이니즘'의 일본어 버전을 최초로 선보일 예정이다.
이혜린 기자 rinny@asiae.co.kr 사진 이기범 기자
<ⓒ아시아경제 & 스투닷컴(stoo.com)이 만드는 온오프라인 연예뉴스>



이혜린(기자) 
http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=15242&page=520&searchType=title&searchStr=
ratoka
[Jan-06-2009]Rain's Japan fan meeting is due to be added once more and Japanese version Rainism will  


Rain's Japan fan meeting, Every seat was booked so the event is due to be added once more.Rain, whose Asia album will be put on sale on the 7th in Japan, plans to add another fan meeting&performance.In Japan, Rain originally would be to give his performance one time at Jeff Tokyo, twice at Grand Cube Osaka, but the 8,000seats were totally booked in over 4 hours so he's decided to add once more at Osaka.
This event based on 'New Year Rain's Fan Meetin'g would be a way to be his first official activity this year and to begin his Asia promotion.He is first expected to sing Japanese version Rainism, Fresh Woman and September12th, in his 5th album.
Additional tickets are for sale through Japan Lawson's off-line, convenience store, and on-line sites from the 7th am10:00.

credit to YonhapNews



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése