Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2009.05.03.



FELTÖLTÉS ALATT






http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=15787&page=484&searchType=title&searchStr=
Zarifah

[May-02-2009]Chinese media reported, "Rain was given a great deal of weight on the concert held under Jackie Chan."




Chinese media were most interested in Rain who had taken part in the concert as a guest, under Jakie Chan, in Beijing, on the evening of the 1st.
Jinghoasbao (京華時報), Sina news, etc. in Beijing reported progress of the charity concert that Jakie Chan had appeared on the stage with his Chinese Culture friends, they conveyed that Rain had sung Rainism, It's raining, and Friend, in a passionate tone and had been given a great deal of weight on the concert.
Singer Rain sang his title song Rainism and It's raining with the splendid dance. Rain and Jakie Chan sang Friend, each in Korea and in Chinese, which made a deep impression on the audiences.
But, reporting that Rain had immediately not appeared on the stage for reason of technology just before his turn, they conveyed, "The audiences were anxiety lest Rain should not appear on the stage." and that there had been a small confusion such as, "The prelude signaling Rain's performance did not work for a few seconds, so Jakie Chan promptly came out and sought the audiences' understanding, he asked them to wait for a while and the situation settled down soon,"
Meanwhile, stars such as Rain who captures young people's hearts took part in this concert,
the media  set a high value on the concert ,
 "It was a fantastic concert as well as it suggested CCTV concert in China."



credi to Mydaily
Brief translation by rain bird@Rain-Eu


































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése