Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2009.04.20.



FELTÖLTÉS ALATT


KBS GLOBAL

Rain to Attend Jackie Chan`s Benefit Concert

[2009-04-20]

Singer and actor Rain will take part in a charity concert organized by Hong Kong star Jackie Chan.

J.Tune Entertainment, Rain`s agency, said last Friday that the Korean star is invited to the Good Friend Concert to be held at the Beijing National Stadium in China on May 1. All proceeds from the concert will be donated to charities.

Rain met Chan when both of them attended the closing ceremony of the 2008 Beijing Olympics.

J.Tune said, `Rain is pleased to be part of the event as he has admired Chan for his work in helping the poor in the world.`

Meanwhile, the singer performed at the Lotte Family Concert at the Olympic Park in Seoul on Saturday. He is currently the face of Lotte Duty Free Shop.






비, 올해 첫 국내 공연 "이제 곧 아시아 투어 시작" 네이버     OSEN
 
비, 올해 첫 국내 공연 "이제 곧 아시아 투어 시작" 다음

비, 올해 첫 국내 공연 "이제 곧 아시아 투어 시작" 싸이월드
비 "곧 아시아 투어 시작된다" 네이버   아시아경제
 
비 "곧 아시아 투어 시작된다" 다음
 
비 올해 첫 공연 건재 과시 “아시아 투어 곧 시작” 뉴스엔
비, 4개월 만의 국내 무대서 1만여 관객 열광 네이버    이데일리 비, 4개월 만의 국내 무대서 1만여 관객 열광 다음
비, 4개월 만에 국내 무대…"곧 亞 투어 콘서트로 컴백" 네이버  마이데일리 비, 4개월 만에 국내 무대…"곧 亞 투어 콘서트로 컴백" 다음
비 "아시아 투어 임박" 활동 본격재개 초읽기 네이버     매일경제



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=15738&page=487&searchType=title&searchStr=
Zarifah

[Apr-20-2009]Rain excited more than 10,000 audiences on the domestic stage in 4 months


Rain who has been taking a rest since he got through the domestic activity of his 5th album Rainism, currently appeared on the stage for a long time, and made the audience wild with enthusiasm.
Rain participated in '2009 Lotte Family Concert' held in Gymnastics Arena inside Seoul Olympic Park, on the 18th.
Starting with 'Fresh Woman', Rain sang such total 7 hit songs as 'The way to avoid from the sun', 'Touch Ya', 'Love Story', 'September 12th', 'I Do', and 'Rainism', and he excited the audience with his sexy and powerful stage manner.
Rain expressed, " This is the fifth time I've participated in 'Lotte Family Concert" already. My Asia tour concert is coming up, you can look forward to great things from me."
In this concert held under Lotte Duty-Free Shop, 'Big Bang', 'Super Junior', and Shin Hye-Sung including Rain appeared on the stage, there were overseas tourists in a great mass from Japan, Singapore, Hong Kong, Macao, and Taiwan, as well as a lot of domestic fans.


credit to edaily
Brief translation by rain bird@rain-eu






























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése