Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2009.04.17.



FELTÖLTÉS ALATT






비, 성룡 中 자선 콘서트 참석...'세계적 선행 동참' 네이버      이데일리
 
비, 성룡 中 자선 콘서트 참석...'세계적 선행 동참' 다음
비, 북경서 청룽과 자선행사 참석 네이버      아시아경제
 
비, 북경서 청룽과 자선행사 참석 다음
 
비, 성룡 자선 콘서트 참석..'세계적 선행' 실천 다음
 
비, 성룡 자선 콘서트 참석..'세계적 선행' 실천 싸이월드
비, 中서 열리는 성룡 자선 콘서트 참석 네이버        OSEN
 
비, 中서 열리는 성룡 자선 콘서트 참석 다음
비, 성룡 中 자선 콘서트 참석…'세계적 선행' 동참 네이버      마이데일리
비, 성룡 中 자선 콘서트 참석…'세계적 선행' 동참 싸이월드
비, 청룽 주최 자선 콘서트 참석 연합뉴스
 
비, 성룡 주최 자선 콘서트 참석 스포츠조선



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=15734&page=488&searchType=title&searchStr=
hongtha

2009.04.17[MoneyToday]Rain'll participate in the charity concert under Jakie Chan, and put the international good deed into practice.

Singer Rain, once again, is due to appear on Beijing Olympic main stadium with world action star Jakie Chan.
Jakie Chan who has known as a good conduct angel throughout the universe, will hold '2009 Good Friend Concert for charity's sake on May 1th, and he has invited Rain to this significant concert.
This is not the first time Rain and Jakie have met each other. When Rain came to Beijing Olympic main stadium for the performance of 2008 Beijing Olympic closing ceremony, he met Jakie who attended on the different subject of the closing ceremony event.
According to Rain's agent J.Tune entertainment, Jakie Chan has decided to hold the event in Beijing Olympic main stadium which might draw audiences to a maximum of 100,000 people, and he got in touch with Rain who will make the event shine with a large scale performance.
Rain is expected to feel an enormous sense of pride as a Korea Wave star, personally setting an example of the good deed to people through cooperating with Jakie Chan who has made his name as a world charitable person.
Meanwhile, this year, for the first time, Rain will be appearing on 'Lotte Family concert' to be held in Olympic gym stadium on the 18th.

credit to MoneyToday
Brief translation by rain bird @ rain-eu




김선아 “삼순이로 고착된 통통이미지, 비와 춤추며 극복했다 
http://www.newsen.com/news_view.php?uid=200904161623171001&search=title&searchstring=비
'비 스페셜-나.비.춤'

























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése