Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.09.24.






A NAP HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):

📰   Yonhap News - "기차여행 최고 파트너는 김재원"-네티즌 조사




020924 KBS 리얼스토리 에피소드
020924 SBS 시트콤 오렌지 59회


2002/09/24/화

[SBS TV] 시트콤 오렌지 방송
시간 : 6:35~7:05

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


연합뉴스





"기차여행 최고 파트너는 김재원"-네티즌 조사
기사입력2002.09.24 오전 11:09


(서울=연합뉴스) 이희용기자 = 네티즌들은 기차여행을 함께 하고 싶은 상대로 TV 드라마 「라이벌」과 「내 사랑 팥쥐」에 출연하고 있는 탤런트 김재원을 첫손에꼽았다.

인기도 조사 전문 인터넷 사이트 VIP(www.vip.co.kr)가 16∼23일 이용자 9천985명에게 `기차여행을 함께 하고 싶은 남자연예인'을 물어본 결과 김재원은 전체 응답자의 29.5%에 해당하는 2천946명으로부터 클릭을 받았다.

탤런트 이민우는 9.1%의 득표율로 2위에 올랐으며 가수 비(8.8%), 강타(7.0%),원빈(7.0%), 차태현(5.3%), 김래원(4.4%), 양동근(4.3%), 조인성(3.5%), 문희준(3.0%) 등이 뒤를 이었다.

heeyong@yna.co.kr (끝) 



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


[스포츠투데이] 이요원 ‘변심은 무죄?’…장동건 대신 ★비★


이요원이 변심했을까.

그동안 SK텔레콤 CF에서 미남 탤런트 장동건과 함께 호흡을 맞춘 이요원. 장동건을 버리고(?) 멋들어진 춤을 선보이는 꽃미남 신인가수 비에게 필이 꽂힌다. 도로변 에서 하늘하늘 거리며 춤을 추는 비에게 누구인들 시선이 가지 않을까.

이요원은 곧바로 춤이 마음에 든다며 비에게 포토메일을 보낸다. 이에 비도 춤으로 화답을 하고…. ‘찍는 걸’ 이요원과 ‘찍히는 남’ 비의 사랑이야기는 이렇게 시작한다. 물론 이것은 실제상황이 아니다. SK텔레콤의 네이트 포토메일 광고다.

최근 인기 급상승 중인 비는 SK텔레콤 광고가 자신의 첫 CF 나들이였던 터라 촬영시 많이 긴장했다는 후문. 그래도 노래가 흘러나오자 수많은 스태프 앞에서 자신의 트레이드마크인 춤실력을 시원스레 보여줬다. 그리고 다수의 CF 촬영 경험이 있는 이요원은 비가 자연스러운 연기를 펼칠 수 있도록 도왔다.

앞으로 SK텔레콤은 장동건 이요원은 물론 비도 전면에 내세운 마케팅 전략을 본격 구사할 계획이다. ‘정통 미남’ 장동건과 ‘순수 미남’ 비의 매력대결이 CF의 또 다른 볼거리를 제공할 것으로 보인다.

/김양희 whizzer4@sportstoday.co.kr


스포츠투데이 2002-09-24 11:09:00forrain → [다음카페]알유레인


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése