Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.08.29.





FELTÖLTÉS ALATT


020829 KBS 뮤직뱅크_쉘위댄스(강성훈-내가 없는 날 위해)
020829 SBS TV연예_비vs휘성



ㆀR.U.rainㆀ[알유레인]
2002/08/29/목

[SBS 라디오] " 최화정의 파워타임"녹음
시간 : 오후 4시


ㆀR.U.rainㆀ[알유레인]
2002/08/29/목

[SBS 107.7] " 최화정의 파워타임"녹음
시간 : 오후 4시

[SBS TV] 시트콤 오렌지 방송
시간 : 6:35~7:05

[KBS 2라디오] "FM 인기가요" 생방송
시간 : 오후 10시


ㆀR.U.rainㆀ[알유레인]
2002/08/29/목

[SBS 107.7] " 최화정의 파워타임"녹음
시간 : 오후 4시


[KBS 2라디오] "FM 인기가요" 생방송
시간 : 오후 10시


Rain In My Heart szerint:

[SBS 라디오] " 최화정의 파워타임"녹음
시간 : 오후 4시


[SBS TV] 시트콤 오렌지 방송
시간 : 6:35~7:05

[KBS 2라디오] "FM 인기가요" 생방송
시간 : 오후 10시











via jolinwng
020829 S - Hanbam TV_2002 歌謠界新人- Rain vs Wheesung

via maruborarain2
Rain 020829 S_TV Ent Person of 2002 GaoY Bi vs Wheesung






via jolinwng
020829 K - Music Bank_Shall We Dance
via peperomia
비 Rain 020829 kbs뮤직뱅크 쉘위댄스[강성훈 - 내가 없는 날 위해]





💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


via Rain In My Heart

A fotókon Rain ugyanabban a ruhában van, tehát egy napon készültek. Meg kellene találni azt a napot, melyen mindkét rádióműsor (vagy a felvétele) ugyanazon a napon volt.


이수영의 감성시대 (Lee Soo-young's Emotional Era)

A képekhez kapcsolódó történet:

비를 보기 위해 타이완에서 울나라로 왔대요 (아무런 대책없이) 그리고 인터넷에 나온 스케줄을 보고 이수영의 감성시대에 찾아온 그녀. 비랑 원활한 커뮤니케이션을 위해서 6개월동안 한국어 과외를 받았다는군요 대단한 팬이죠?

She said she came to Ulnara from Taiwan to see Rain (without any countermeasures), and after seeing the schedule on the Internet, she came to Lee Soo-young's Emotional Era. You said you took Korean tutoring for 6 months in order to communicate smoothly with Rain. You're a big fan, right?










송백경의 더블 임펙트 (Song Baek-kyeong's Double Impact)






💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése