Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2002.09.03.





FELTÖLTÉS ALATT



020903 SBS 시트콤 오렌지 46회



2002/09/03/화

[SBS TV] 시트콤 오렌지 방송
시간 : 6:35~7:05




2002/08/03/토 [M.NET] " 쇼킹 엠" 녹화
장소 : 대전

[ETN] " TING 콘서트" 녹화
장소 : 대전 한남대학교 대운동장
시간 : 7:30~8:30 (입장은 선착순)


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


GOOD DAY

한은정, '비'와서 행복해요

[굿데이 2002-09-03 11:17]


 


"사랑해? 말아?"

매력 만점의 섹시미녀 한은정이 신인가수 비 때문에 행복한 고민에 빠졌다. 요즘 가요계에서 최고 인기를 누리고 있는 비가 한은정에게 관심을 보이기 때문이다.

SBS 청춘시트콤 <오렌지>(극본 이숙진 외·연출 이용해·월∼금 오후 6시35분)에 출연 중인 한은정은 얼마전까지 인기 듀오 UN의 멤버 김정훈과 커플을 이뤘지만 김정훈의 도중하차로 사랑도 끝이 났다. 제작진은 대신 비를 긴급 투입, 비와 커플을 이루게 할 예정인데 김정훈 팬과 비의 팬이 모두 걱정된다는 것.

"김정훈씨가 떠난 지 얼마 지나지 않았는데 금세 비와 커플이 된다면 김정훈 팬들이 곱게 볼 리 없잖아요. 또 비 팬들의 반응도 어떨지 예상할 수 없고요."

더욱이 최근 김정훈의 자진하차와 관련해 일어났던 양측 팬들간 감정싸움의 앙금이 아직도 남아 있는 상태라 한은정은 김정훈과 비 팬 사이의 미묘한 기류에 희생양이 되는 것은 아닌지 걱정이다.

"열성팬이 많은 가수들과 함께 연기하다 보니 이런 고민을 하게 된다"는 한은정은 "하지만 제 팬들을 믿고 대본대로 열심히 하겠다"는 의지를 밝혔다.

정재욱 기자 jujung19@hot.co.kr

Source: 하늘비



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


TBJ

제 2의 박진영 '비' TBJ 모델 계약



'제 2의 박진영' 비 억대 모델 데뷔

'제 2의 박진영'으로 평가받는 신인가수 비(22)가 캐주얼 의류브랜드 TBJ와 6개월 단발1억원에 모델.계약을 맺었다. 감각적인댄스곡 (나쁜남자)를 발표하고 활약중인 비는 184cm의 큰 키에 세련된 외모와 무대매너로 여성팬들에게 많은 사랑을 받고 있다.
비는 이런 인기를 발판삼아 이미 많은 프로그램의 고정 게스트로 등장하고 있다.
MBC TV (목표달성토요일)의 '애정만세'에 출연중이며 '동거동강'에 이어 선보일 후속 코너인 '천생연분'에도 캐스팅이 확정됐다. 또 KBS 2TV (슈퍼 TV 일요일은 즐거워)의 출발드림팀에도 투입되는 등 남자 신인으로 두드러진 활약을 보이고 있다.

5월 30일 일간스포츠 27면

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦




























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése