Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2000.11.29.

SZERDA / WEDNESDAY



MIT CSINÁLT JI-HOON EZEN A NAPON?


Nem tudjuk pontosan, mert nincs arról információnk, hogy élő fellépést, vagy felvételről sugárzott adást látunk-e.




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):


🎤?     TBC TANK STAR STAR - PARK JI-YOON - SONG OF THE MOONLIGHT
           (háttértáncos / backup dancer)

           🎥   20001129-001 RAIN as backup dancer - Park Ji-yoon_Song Of The Moonlight
                   (TBC Tank Star Star)
           📸   20001029-0001 Screenshot 


#BackupDancer   #Trainee   #ParkJiYoon   #SongOfTheMoonlight   #TBCTankStarStar

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧



A Youku keresője dobta ki ezt a találatot, mely rögtön átvezetett egy Yinyuetai nevű oldalra. Innen lehetett előbányászni a következő felvételt, mely nem nagyon akarja engedni, hogy felfejtsük a titkát.

A TBC (Daegu Broadcasting) egy 1994-ben alapított, televíziót és rádiót is működtető, magánkézben lévő műsorszolgáltató, mely együttműködik az SBS-szel is. De nem találok semmiféle kapaszkodót ahhoz, hogy miféle műsor lehetett ez a többi csatorna nagy zenei műsoraihoz hasonlónak tűnő zenei program, mely a Tank Star Star felirat olvasható.

A TBC-SBS logó már egyszer feltűnt az október 7-i felvételen is, a sok videó végignézése során pedig láttam annak az adásnak a jellegzetes korong alakú kivetítőjét a színpadokon más alkalmakkor is, éppen úgy, mint most. Nagyon úgy tűnik, hogy ugyanazt a nagyszínpadot látjuk, tehát minden bizonnyal műsorsorozatról van szó. De sehol nem találok róla információt, pedig már kimerítettem az összes rákeresési ötletemet. 😞

A "Tank" megjelölés miatt eszünkbe juthat a KMTV Show! Music Tankje is (ami persze furcsa lenne más logo alatt), ráadásul annak a műsornak éppen szerda a felvételi napja. Azonban megvan a december 2-i adásuk felvétele, amelyen teljesen más színpadkép látható.

Így nem lehet eldönteni, hogy ezen a napon élő közvetítésben volt-e látható az esemény, esetleg a felvétel, vagy a már felvett adás sugárzása történt-e. Persze valójában az a legfontosabb, hogy a felvétel egyáltalán megmaradt.

Azért ha valaki ügyesebb lenne nálam, kérem, hogy ne feledje el megírni, hogy mire jutott!





TBC TANK STAR STAR (- vagy nem az, a fentiek fényében)

PARK JI-YOON - SONG OF THE MOONLIGHT (háttértáncos / backup dancer)
A videó elejéről levágtam egy fülsértő hanggal induló "logót", legyetek érte nagyon hálásak! 😌





Összehasonlításként az október 10-i fellépés színpadáról készült kép:

20001129-0001







🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


MEGJEGYZÉSEK / NOTES:


[20001129-001]
外部网站   月光之曲 现场版 00/11/29 - 朴志胤
宫喆   月光之曲 现场版 00/11/29


20001129-0001 Screenshot by Harudo11


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧
















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése