Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 1998.00.00. - SBS Challenge! Nothing Is Impossible

 



SBS KIHÍVÁS! SEMMI SEM LEHETETLEN

SBS 도전! 불가능은 없다





Ez a műsor 1996.10.07. és 1998.11.07. között szerepelt az SBS TV programjában.
Az adások időpontja 1998-ban: 17:10 - 18:00
Műsorvezetők: Jo Young-gu (조영구), Son Bum -soo (손범수)

Sajnos nem található felvétel a sorozatról az SBS nyilvános archívumában sem, az egyik adás részletét viszont látni Jang Min-ho (장민호(장호근)), a U-Bes (유비스) együttes énekesének SBS-csatornáján. A U-Bes mérte össze bátorságát és ügyességét a Fanclubbal a bangee jumping kihívásban. A videórészleten kívül még egy blogbejegyzésben láthatunk néhány gifet Ji-hoonról, amely valószínűleg az SBS PD-jétől származik. Ezeken láthatjuk, hogy ő is a 40 méteres mélységbe vetette magát, és zuhanás közben még viccelődni is volt bátorsága.

Hogy miképp mártózhatott meg a vízben a kötélen lógva, az rejtély, hiszen igen veszélyes lett volna abból a magasból a víztükörrel ütközni, tehát remélhetőleg valami másnak köszönhető az egyébként vicces jelenet.

A műsorban látható feladat abból állt, hogy leugráskor el kellett kapni a semmiben magasan eléjük felfüggesztett aranykártyát, és meg kellett őrizni az ugrás végéig, nem volt szabad elejteni. A feladatot nehezítette, hogy bekötött szemmel kellett végrehajtani, az sajnos nem derül ki, hogy valakinek sikerült-e egyáltalán. A leírás szerint a sorozat úgyis annak köszönhette népszerűségét, hogy szinte teljesíthetetlen feladatokat kaptak a résztvevők.



SBS장민호 스타채널
(SBS Jang Min-ho Star Channel)

‘번지 점프’ 앞두고 겁에 질린 장민호!


[19980000-002]








💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



스브스노리터

장민호x비, 인생 위기 함께 겪은 사연

2020. 07. 16.




파이팅 넘치는 스타트!

도 잠시...



장민호와




비를

이토록 덜덜

떨게 만든 사연은?????




당대 Hot 예능

'도전! 불가능은 없다'에

출연한 두 사람!




* 미션 설명 *




그러니까 지금부터
높이 40m 점프대에 올라가야 한다는 말씀!






담력 좋은

우리의 장민호는



곧 바짝 쫄게 된다...☆











이 시각 비

(구) 팬클럽_정지훈






두려움을 무릅쓰고

번지점프에 도전한 두 사람!



결과는 어떻게 됐을까요?






나비처럼 날아~










키햐~ 실패해도

여유만만한 모습~




은 꼴 보기 싫었나 봅니다...;;










20여 년이 지난 지금까지도

끝없는 도전을 하고 있는 

비X장민호!







두 분의 무한한 도전을 응원합니다!



"
스타들의
꿀잼 과거는

S / B / S
스타채널
go go!
















🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Forrás / Source:

Wikipedia - 도전! 불가능은 없다
나무위키 (namu.wiki) - 도전! 불가능은 없다

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése