Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 1998.07.11./18./25.?

SZOMBAT / SATURDAY








MIT CSINÁLT JI-HOON EZEN A NAPON?



Nincs információ.




🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


A NAP ESEMÉNYEI, HÍREI ÉS TUDÓSÍTÁSAI (áttekintés):


🎤B     KMTV SHOW! MUSIC TANK - IN SEARCH OF A DREAM + MC

           🎥   19980711/18/25?-001 RAIN - FANCLUB - In Search Of A Dream
                   (KMTV Show! Music Tank)
           🎥   19980711/18/25?-002 Sechs Kies - Road Fighter (KMTV Show! Music Tank)


#Fanclub   #InSearchOfADream   #KMTVShow!MusicTank

🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧




 
 KMTV SHOW! MUSIC TANK

FANCLUB - IN SEARCH OF A DREAM




Felvételről sugárzott adás

Időpont: július 11. vagy 18. vagy 25. 23:00 (KST)

A műsor felvétele az adást megelőző szerdai napon történt 18:30 (KST) órai kezdettel. [1]

Helyszín: KMTV stúdió [1]




Ezt a felvételtöredéket is egy televíziós összeállítás őrizte meg, amelyen a feltöltő  a KMTV "Rain 1998-ban és 2002-ben" címet jelölte meg. Az összeállításban láthatjuk a Fanclub első CD-jét is, több fellépésük részlete mellett.

A videóban a Fanclub tagjai a Show! Music Tank egyik adásának szereplőiként felkonferálják a résztvevőket, valamint előadják az "In Search Of A Dream"-et. A feliratozásban olvasható a fellépés júliusi időpontja, de pontos nap megjelölése nélkül, így a hónap összes adásnapja esélyes lehet. A Show! Music Tank műsorait ebben az időszakban szombatonként sugározta a KMTV. [1]

Ebben az esetben a műsorban fellépő többi előadó rajongói klubja sem teljesített tökéletesen - már akinek fellépéséről egyáltalán található még videó - mert ugyan a Sechs Kies felvételén felismerhető ugyanez a műsor, de a feltöltés ott sem jelöl meg közelebbi időpontot. Azonban azt is olvashatjuk, hogy a Sechs Kies comebackje július 5-én volt az SBS Inkigayoban [2], tehát a négy esélyes dátum közül (4., 11., 18., 25.) az első kiesik. 

Így a Fanclub fellépése, pontosabban annak sugárzása is a maradék három nap (11., 18., 25.) valamelyikén történt. Az adásokat szokásosan a sugárzást megelőző szerdai napokon vették fel, tehát ha tudnánk az adás dátumát, ezt a napot is pontosan meg tudnánk határozni. 

Ha valaki találna még releváns információkat, kérem, hogy írja meg!




Talán ezen a felvételen szembeötlő a leginkább, hogy Ji-hoon mennyivel fiatalabb a többi tagnál. Ebben az életkorban még nagyon sokat számított az az egy-két évnyi korkülönbség, és érezhető, hogy mekkora kihívást jelenthetett Ji-hoonnak akár csak talpon maradni a nála idősebb, vagány fiúk között. Azonban az is pontosan látható, hogy ebben a vékonyka, itt még kamaszosan nyakigláb legényben mekkora elhivatottság és erő dolgozik: egyszerűen minden porcikájával átéli a legkisebb feladatot is, aminek rövidesen meg is lesz az eredménye. Nemcsak a létjogosultságát vívja ki a tagok között, hanem veszélyeztetni kezdi a vezetők pozícióit is. 








19980711/18/25?-0001






💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



A Sechs Kies fellépése ugyanebben a műsorban:



[19980711/18/25?-002]




[A videótárban is megnézheted: / You can also watch it in the video library: 19980711/18/25.?-002]







🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧


MEGJEGYZÉSEK / NOTES:



[19980700-001]
RainSammi      
Rain 021100 KMTV_Fanclub+Shows+Interview
Edited and fixed by Harudo11 (Yadif, Bitrate)

[19980700-002]
[2]
I AM ON AWAY:  [젝스키스] SECHSKIES.. "BACK IN THOSE DAYS"




Screenshot: Harudo11


🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése