Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Szerelmem, hazámÚj hír Rain honlapjáról:

A Rainy Entertainment bejelentette, hogy a hadsereg PR-katonái, köztük Rain is, részt vesznek a Szöuli Béke Koncert - Szerelmem, hazám című eseményén. A koncert március 26-án este 7 órakor kezdődik Szöul Yongsan kerületében, a War Memorial (Háborús Emlékhely) előtti Béke téren.

Érdeklődésünket és részvételünket kérik - ugye nem kell mondanunk, hogy szívesen ott lennénk?Azóta már azt is tudjuk, hogy három számmal fog fellépni: Hip Song, It's raining, I do vagy Love Song. És a próbákról jöttek képek:

http://www.soompi.com/forums/topic/346-rain-%EB%B9%84-bi-
official-thread/page__st__25720Kicsit utánanéztünk a helyszínnek, és ezeket az érdekességeket találtuk:

A War Memorial valójában egy múzeum, amely hat különböző témakörben, 20.000 négyzetméteren, 1300 kiállítási darabbal illusztrálva mutatja be Korea hadtörténetét az őskori időktől egészen napjainkig. A múzeum kiállítási egységeinek elnevezései: Emlékcsarnok, Hadtörténet, Koreai háború, Expedíciós erők terme, ROK Fegyveres erők terme, és Harcászati eszközök nagyterme. A látogatókat egy különleges élmény is várja: ha elég bátrak, akkor a koreai háború éjszakai csatáit idéző szimulációs helyzetnek is részesei lehetnek, ahol audiovizuális effektekkel, fényekkel, vibrációval és puskaporszaggal teszik átélhetővé a harci körülményeket.

Az emlékhelyet a hadsereg régi főparancsnokságának helyszínén rendezték be, és 1994-ben nyitották meg. A hozzá tartozó szabadtéri kiállítással ez a hely a világ legnagyobb hadtörténeti múzeuma. A környező zöldterületen kihangosított hazafias szellemű műsort lehet hallgatni, és a múzeum előtti téren egy mesterséges vízesés körül családi piknikezésre is alkalmas helyszínt alakítottak ki. A tér centrumában található a Testvérek szobra, amely a nemzet kettészakítottságát szimbolizálja. 

Érdeklődők több információhoz juthatnak a múzeum honlapján.


 Szerző: Harudo11
Források: http://cloudusa.wordpress.com/2012/03/25/
notice-information-on-rains-participation-in-the-seoul-peace-concert/
http://en.wikipedia.org/wiki/File:The_Statue_of_Brothers_%28Seoul_War_Memorial%29.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Korea-Seoul-War_Memorial_of_Korea-01.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Korea-Seoul-War_Memorial_of_Korea-02.jpg
 http://en.wikipedia.org/wiki/File:The_Statue_of_Brothers_%28Seoul_War_Memorial%29.jpg


Nincsenek megjegyzések: