Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Még mindig a Béke KoncertNagyon nagy élmény volt a tegnapi fellépés mind Rain, mind a rajongók számára. Jó volt látni, hogy öt hónap szünet után újra a színpadon áll, és szép volt átélni a megilletődöttségét is, amely a közönség elé lépve elfogta. Pedig ő aztán igazán nem nevezhető rutintalannak, és mégis, az egész olyan volt, mintha valaki a régen vágyott kedvesével találkozva az elfogódottságtól hirtelen nem is tudja, mit csináljon. Hiába, a színpadhoz kötődés is egyfajta szerelem.

Várható volt a képek és felvételek áradása, így is történt. Ízelítő az eddig érkezettekből, de valószínűleg még nincs vége a folyamatnak.A koncert felvétele a KBS televízió március 31-én koreai idő szerint 10:50-kor kezdődő 
Open Concert adásában megtekinthető lesz!Megérkeztek a táncosok, kezdődhetnek a próbák:

Rain kezére nem először, és úgy tűnik, nem csak mi csodálkozunk rá:Koncertprogram:És még számos kép a
Szerző: Harudo11
Forrás: http://cloudusa.wordpress.com/2012/03/26/111-images-rain-check-camos-are-off-rain-uses-
his-magic-feet-at-the-2012-seoul-peace-concert/Nincsenek megjegyzések: