Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2003.06.05.





FELTÖLTÉS ALATT





HANKOOK ILBO


가수 비 파격대우 중화권 진출

[한국일보 2003-06-05 01:27]

가수 비가 최고 몸값을 받고 중화권 및 동남아시아 공략에 나선다.

비는 2일 오후 워너뮤직 타이완과 음반 두 장 을 내는 조건으로 ‘3억원+러닝 로열티 30%’를 받는 파격적인 조건으로 계약했다.

워너뮤직 타이완측은 “한국 가수의 음반 발매 가운데 최고 조건의 대우를했다”고 전했다.

계약이 체결됨에 따라 비는 중국 홍콩 싱가폴 인도네시아 등 아시아 8개지역에서 음반을 발매하고 본격적인 한류 스타의 대결에 서게 된다. 비는 지난해 국내에서 발표한 1집 앨범을 7 ,8월께 중화권에 발매할 예정이며, 대규모 프로모션도 벌일 전망이다.
          Source: 하늘비
 



GOOD DAY

비 "중화권 8개국 접수" 스타트

[굿데이 2003-06-05 11:21]


가수 비가 수십억원대의 계약조건으로 중국에 전격 진출한다.
 
비의 소속사는 최근 워너뮤직대만과 앨범 2장을 발매하는 조건으로 '3억원+러닝 로열티 30%'의 계약건을 체결했다.
 
관계자는 "러닝 로열티 30%는 경우에 따라 수십억원의 수익을 가져올 수 있다는 점에서 상당히 파격적인 대우다"고 전했다.
 
이로써 비는 안재욱 강타 베이비복스 NRG 등에 이어 한류스타에 대열에 합류할 수 있을 전망이다.
 
이번 계약으로 비는 국내 가수로는 처음 대만을 비롯, 홍콩·중국·싱가포르·인도네시아·태국·말레이시아 등 중화권 8개 지역에서 초대형 특별음반 프로모션에 도전한다. 파격적이고 공격적인 홍보 마케팅으로 평가받는 이 프로모션은 음반 유통집결소를 갖는 도시마다 투어 공연을 펼치는 등의 내용으로 이뤄졌다. 

강수진 기자 kanti@hot.co.kr































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése