Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2003.04.13.





📰   Kookmin Ilbo - 가수 ‘비’ 금연 홍보모델 된다
📰   Dong-A Ilbo - 가수 비, 경찰청 금연홍보 모델



KOOKMIN ILBO
국민일보




가수 ‘비’ 금연 홍보모델 된다

기사입력 2003-04-13 17:40 최종수정 2003-04-13 17:40


경찰청 방범국은 청소년 흡연을 막기 위해 다음달부터 국제절제협회 한국총본부 및 대한한의사협회측과 ‘금연 네트워크’를 구축,운영하고 가수 ‘비’를 금연홍보 모델로 지정할 계획이라고 13일 밝혔다.

경찰청은 흡연 청소년 중 희망자를 대상으로 이들 협회가 운영하는 무료 금연학교에 보내거나 금연침 무료시술을 받도록 적극 유도할 계획이다. 또 금연 네트워크 홍보 포스터를 제작,배포하는 등 집중 홍보키로 했다.

김영석기자 yskim@kmib.co.kr



DONG-A ILBO
동아일보




가수 비, 경찰청 금연홍보 모델

기사입력 2003-04-13 18:12 최종수정 2003-04-13 18:12


‘나쁜 남자’ ‘雨’의 가수 ‘비’(본명 정지훈)가 경찰의 금연홍보 모델로 활동한다.

경찰청은 13일 청소년들의 흡연을 막기 위해 다음달부터 시민단체들과 연계한 ‘금연 네트워크’를 구축하고 가수 ‘비’를 금연홍보 모델로 위촉할 계획이라고 밝혔다.

운영 방안에 따르면 앞으로 대한한의사협회, 국제절제협회 한국총본부 등과 연계해 금연네트워크를 만들고 흡연 청소년 중 희망자를 대상으로 이들 협회가 운영하는 무료 금연학교에 보내거나 금연침 무료 시술을 받도록 권유하는 활동을 하기로 했다. 경찰청은 “청소년 상대 담배판매업자와 흡연 청소년만 단속하는 데 그치지 않고 흡연 청소년들의 금연에 실질적인 도움이 되도록 체제를 효율적으로 운영할 것”이라고 말했다.

이진구기자 sys1201@donga.com


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése