Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2003.04.24.




📰   Kyunghyang Sinmun - 인물과 화제]전윤철씨 제주大석좌교수로 外
📰   Munhwa Ilbo - 청소년보호 홍보대사 위촉
📰   Kyunghyang Sinmun - 인물과 화제]슈가 청소년보호 대사에








KYUNGHYANG SINMUN
경향신문




인물과 화제]전윤철씨 제주大석좌교수로 外

기사입력 2003-04-24 09:42 최종수정 2003-04-24 09:42


제주대는 23일 전윤철(田允喆·64) 전 부총리 겸 재정경제부 장관을 제주대 1호 석좌교수로 임용, 다음달부터 강의를 맡긴다고 밝혔다. 전전부총리는 1학기동안은 특강과 연구업무에 종사한 뒤 2학기부터 ‘재정경제정책과 집행’이란 과목을 매주 4시간씩 강의할 예정이다.

〈강홍균기자〉

윤석화씨 국내입양 홍보대사에월간 객석대표 윤석화씨가 최근 동방사회복지회 국내입양 홍보대사로 위촉됐다. 지난 3일 동방사회복지회에서 생후 3주된 수민이를 입양한 윤씨는 입양을 망설이는 많은 이들에게 ‘이 땅에서 태어난 아기들을 이 땅의 사람들이 키우자’는 홍보활동을 펼친다.

〈유인화기자〉

영화 ‘오세암’ 시사회 참석대통령 부인 권양숙(權良淑) 여사가 25일 개봉하는 영화 ‘오세암’ 시사회에 참석한다. 동화작가 고 정채봉씨의 원작소설을 영화화한 ‘오세암’은 다섯 살 꼬마 ‘길손이’가 앞 못보는 누나 ‘감이’, 삽살개 ‘바람이’와 함께 엄마를 찾아 떠나는 여행을 그린 영화다. 24일 서울 목동 방송회관에서 열리는 시사회에는 권여사를 비롯, 한국청소년쉼터협의회 및 양천구 청소년 보호시설에 보호중인 110명의 청소년들과 이창동 문화관광부 장관 등이 참석한다.

〈김윤숙기자〉

-슈가 청소년보호 홍보대사에-

국무총리 청소년보호위원회(위원장 이승희)는 4인조 여성그룹 슈가와 인기가수 강성훈씨를 청소년보호 홍보대사로 위촉했다. 청소년보호 홍보대사로는 지금까지 축구선수 이천수, 가수 비, 방송인 김진수, 송은이씨 등이 위촉됐다. 위원회는 10대들의 우상인 인기 연예인과 운동인 등이 청소년 보호운동에 동참함으로써 청소년문제에 대한 사회적 관심이 높아지기를 기대한다고 밝혔다.

김윤숙기자




MUNHWA ILBO
문화일보





청소년보호 홍보대사 위촉

기사입력 2003-04-24 15:06 최종수정 2003-04-24 15:06


청소년보호위원회(위원장 이승희)는 23일 4인조 여성그룹 슈가와 인기가수 강성훈을 청소년 보호 홍보대사로 추가위촉했다. 지금 까지 홍보대사로는 축구선수 이천수, 가수 비, 방송인 김진수, 송은이씨 등이 위촉됐다.



KYUNGHYANG SINMUN
경향신문






인물과 화제]슈가 청소년보호 대사에

기사입력 2003-04-24 09:42 최종수정 2003-04-24 09:42
국무총리 청소년보호위원회(위원장 이승희)는 4인조 여성그룹 슈가와 인기가수 강성훈씨를 청소년보호 홍보대사로 위촉했다. 청소년보호 홍보대사로는 지금까지 축구선수 이천수, 가수 비, 방송인 김진수, 송은이씨 등이 위촉됐다. 위원회는 10대들의 우상인 인기 연예인과 운동인 등이 청소년 보호운동에 동참함으로써 청소년문제에 대한 사회적 관심이 높아지기를 기대한다고 밝혔다.

































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése