Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Kiváló minőségbenA KBS Televízió mai adásában szerepelt műsoron a 2012. március 26-i Peace Concert felvétele. Az alábbi videón Rain fellépését láthatjuk, valamint a koncert kulisszáit és a közönséget is - plusz a Hip Songra bevágott ejtőernyős különítményt. :) 

Rain remekül énekel, bár tőle szokatlan módon a beszéd kissé lihegősre sikerül, az öt hónapos kényszerszünet nyomairól ez az egyetlen kis jel árulkodik. De sebaj, bízzunk benne, hogy a fellépő kondíció helyreállítására végre lesz lehetősége. 

Ugye azt ígérte, hogy érettebben tér majd vissza a kétéves katonaság után? De nem gondoltuk volna, hogy ezt öt hónap alatt valóra váltja. Mert ez a Rain bizony nagyon férfias - még ha a csibészes mosolya a régi is! 


Szerző: Harudo11


Nincsenek megjegyzések: