Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2009.08.09.





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16273&page=452&searchType=title&searchStr=
ratoka

[Aug-09-2009] Movie-Con II: The Warners Slate--Holmes, Wild Things & Ninjas!





Warner Bros. has announced its line-up for Empire and the BFI's Movie-Con II on August 15 and 16, and there are some tasty treats in store for the lucky attendees.

First up is Sherlock Holmes. Those of you who came last year will remember that Guy Ritchie's RocknRolla played to a rave reception, so it's good to see both the director and Mark Strong with a presence this year in the shape of a chunk of finished Holmes footage.

Then there's a helping of the eagerly-awaited Where The Wild Things Are, with maverick director Spike Jonze adapting the classic Maurice Sendak children's story. After the new trailer today, we're even keener to see this than we already were.

And last but not least, there's a taste of Ninja Assassin, which stars Korean heartthrob Rain, Naomie Harris and Rick Yune. That's directed by Wachowski protege and V For Vendetta director James McTeigue, so expect lots and lots of action. Also, ninjas! What's not to love?

We'll have many more announcements in the next few days, so watch this space.







http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16274&page=452&searchType=title&searchStr=
Zarifah

[Aug-09-2009]Ninja Assassin will be shown in more countries.


Release dates forNinja Assassin (2009) More at IMDbPro »
as posted by rain bird @ rain-eu






























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése