Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2009.07.01.



FELTÖLTÉS ALATT



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16043&page=467&searchType=title&searchStr=
ratoka

正妹踢鐵板/Rain拒絕梅根福克斯約會 大美女糗大了!


source

http://tw.news.yahoo.com/article/url/d/a/090630/17/1m68x.html





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16044&page=467&searchType=title&searchStr=
ratoka

Eng subs -June-30-2009 Rain Bi on OBS Ent news-Macao fashion concert

source

http://myjungjihoon.blogspot.com/2009/06/obs-ent-news-macau-six-to-five-fashion.html





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16045&page=467&searchType=title&searchStr=
레인아파트

[투표]다음 중 가장 연기력이 돋보이는 가수 출신 남자 연기자는?  

 








 * 7일까지..로그인 없이 하루에 한번씩~~*




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16046&page=467&searchType=title&searchStr=
Zarifah

[July-01-2009]Rain'll get down to his 3 actions in the second half of this year.






Rain, recently, who has concluded his lawsuit fairly, will start on 3 actions such as music, TV drama, and movie, in the second half of this year.
First, Rain has decided to participated in 'Asia Dream Concert' which will be held at 'Daecheon Swimming Beach' in Choongnam region upcoming12th, where he'll meet with his domestic fans in about 6 months.
Rain who will go into action in earnest starting with this concert, is also considering TV drama. Continuing, he is planning to hold his overseas concert in August.The detailed schedule of this overseas concert to be held in about two years, is expected to be revealed sooner or later.
And, Ninja Assassin, his first starring in the movie and second hollywood movie, will be released worldwide on November 25th.
According to J.Tune entertainment, his agent, "Rain's big schedule in the second half of this year is setting into shape." and "What he continuously carries through 3 roles as an all-around entertainer will be shown."

credit to NTN news
Brief translation by rain bird@Rain-EU








































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése