Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2009.06.25.



FELTÖLTÉS ALATT



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16016&page=469&searchType=title&searchStr=
Zarifah


[June-25-2009]Singer Rain'll first hold his birthday party abroad since his debut.

After '2009 F/W 6to5 fashion concert at Venetian Hotel in Macau on June27, 2009, Rain's birthday party is to be celebrated by more than 1,000 overseas fans.
This is the first time he'll hold a fan meeting to fit the date for his birthday.
A person from his agent J.Tune entertainment expressed, "Rain's overseas fans asked him to make special time for his birthday on the 25th, in return for this, his fan meeting and birthday party have been arranged.
Not only will they get their ducks in a row for this program, but they also plan to bring special gifts and a sideshow.It is expected that Japan and Southeast Asia fans, as well as fans from Greater China such as China, Hong Kong, and Macau, will also participate in the fan meeting and birthday party in a mass.
Lots were drawn to determine more than 1,000 attendees, but a blizzard of phone is calling from those who were not able to be chosen."
Rain successfully went through his fashion concert in Hong Kong last 6th, and plans to step on the gas for his overseas expansion of fashion brand 6to5 launched by himself, through this fashion concert in Macao.

credit to Daily Hankook
Brief translation by rain bird@Rain-EU





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16017&page=469&searchType=title&searchStr=
Zarifah

[June-25-2009]Rain'll participate in Asia Dream Concert under 'the 12th Boryung Mud Festival', on July12.




Asia Dream Concert will be a star-studded festival.
A lot of top stars of Korea, Japan, and China, including world star Rain, will meet together.
Rain, 'Baek Ji-Young', 2PM, Dabich, FT Island, 'Baeck Ji-Young' from Korea, Paris Match and Kera from Japan, and Arirang and 2YA from China, will participate in 'Asia Dream Concert' which will be held at a specially prepared stage under 'the 12th 'Boryung Mud Festival' in the country, on July12 (Sunday), and this festival is to receive attraction as a representative festival that will be very popular in Asian countries.
This concert is to telecast live via satellite worldwide through Gom TV.

credit to Daily Sports
Brief translation by rain bird@Rain-EU



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=16018&page=469&searchType=title&searchStr=
ratoka

비·백지영 “보령 앞 바다에 뜬다!” 아시아드림 콘서트 참여  




월드스타 비를 비롯한 한중일 톱스타가 한자리에서 뭉친다.

오는 7월 12일 대천해수욕장 제2지구 특설무대에서 열리는 '12회 보령머드축제 기념 아시아드림콘서트'에 월드스타 비, 발라드 여왕 백지영, 2PM, 다비치, FT아일랜드 등이 대거 출연할 예정이다.

이번 축제는 곰TV를 통해 전세계 네티즌들에게 중계 방송되며, 일본의 파리스매치와 케라, 중국의 지아, 아리랑 등 유명 가수들이 참석해 아시아권을 대표하는 축제로 주목받을 전망이다.

이번 공연의 총 연출을 담당한 곰티비의 유승관 제작이사는 "2만 여명의 관객이 몰릴 것으로 예상한다"면서 "아시아 최고의 출연진들이 함께 하는 무대인만큼 한중일 3개국 가수들의 조화와 새로운 연출 효과를 통해 멋진 무대를 만들어 낼 것"이라고 밝혔다.

또 본 공연의 총괄기획자인 곰티비 김홍철 쇼엔터사업부장은 "곰티비를 통해 국내는 물론 전세계 음악을 사랑하는 네티즌들이 함께 시청할 수 있는 최고의 플랫폼을 제공할 계획"이라고 강조했다.

한편 공연 입장객 중 4500여명에 한해서는 곰티비(www.gomtv.com)를 통해 신청하면 휴대폰인증을 통하여 현장 입장할 수 있으며, 당일 선착순 입장도 가능하다.
source

http://isplus.joins.com/enter/star/200906/25/200906251442228406020100000201040002010401.html













































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése