Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2012.03.11.





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=22138&page=61&searchType=title&searchStr=
huhuhuhu

[Translation] Excerpts of letters from recruits

Credit: Benamoo

A cloud from Benamoo has kindly posted a number of excerpts from letters of recruits who mentioned about Rain.   Here are some translations:

1.    We are not allowed to share stories about Rain.

2.    Ah, I saw Rain.  He is slightly taller than I am, and has strong body.   I don’t feel like he is a celebrity, because he wears uniform and because he asks for more rice keke

3.    I saw the world star here, but today he will go to another place as an entertainment soldier.   As I see him quite often, it feels like he is just a soldier in the army.  However he is really tall and his body is strong.

4.    World star Rain is here.  We showered and he gave orders daily.  It’s great to be able to see him everyday.  However don’t come over, just remember my words.

5.    We have world star Rain here kekeke. Isn’t that great?

6.    I was having my meal and I saw Rain’s back. He was talking to a senior.  When I walked pass I saw his side face kekeke

7.    Don’t you know that Rain is in our army? Today he will have to leave to serve at the public relations unit.  I saw him a couple of times in these few days.  He’s really handsome.

8.     Oh right, I saw Rain here. I heard about him being in the same unit, but now I really saw him.  He’s tall and his body is strong. He is really handsome.

9.    Rain was here in our No. 5 division, but today he went to another place. There was internet news about this also. We had our meal together and just now when we went out to take photos I was next to him.





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=22139&page=61&searchType=title&searchStr=
emik

<和訳>新人兵の手紙からの抜粋

Rain news No.8040 和訳しました。

 

Benamoo のCloudがRainについて語っている新人兵の手紙からの抜粋をいくつか親切に投稿してくださいました。
以下、翻訳です:


1.    僕達はRainについての話を共有することを許されていない。


 

2.    アー、僕はRainを見かけた。彼は僕よりも少し背が高い、そしてたくましい体をしている。僕は彼が有名人とは思えな
い、なぜならば彼は軍服を着ていて、彼はご飯のおかわりをするから keke



3.    僕はここでワールドスターを見かけた、でも今日彼は、芸能兵士として他の場所に移動する。僕は彼をよく見かけるの
で、彼が軍のただの兵士のように感じる。しかしながら、彼は本当に背が高くそして彼の体はたくましい。

4.    ワールドスターRainはここにいる。僕達はシャワーを浴び、そして彼は日々命令を出 した。毎日彼を見る事ができる
のは素晴らしいことだ。でもここには来ないで、僕の言葉を覚えていて。


5.    僕達にはワールドスターRain がいる kekeke. それってすごいんじゃない?


6.    食事をしている時、Rainの背中を見た。彼は先輩と話をしていた。通りすぎる時、僕 は彼の横顔を見た kekeke


7.    Rain が僕達の軍にいること知らないの? 今日彼は広報部隊で服務するために去らな ければならない。ここ数日に
彼を2~3回見かけた。彼はとてもハンサムだ。


8.    そうですね、僕はここでRainを見かけた。彼が同じ部隊だと聞いていたが、本当に彼 を見かけた。彼は背が高く、彼
の体はたくましい。彼は本当にハンサムだ。


9.    Rainは僕達の第5師団にいた、でも今日、彼は他の場所に行った。このことについてはインターネットニュースにもあ
った。僕達は一緒に食事をした、そして今、僕達は写 真を撮るために外へ出た 僕は彼の隣だった。







http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=25&bcmSeq=5&seq=49468&page=309&searchType=title&searchStr=
ratoka

Rain JVJQ picture







http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=26&bcmSeq=5&seq=52234&page=211&searchType=title&searchStr=
ratoka

Legend of Rain

Credit : 




part 1




























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése