Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2011.02.01.



RAIN

세시봉 선배님들 존경하고 또 존경합니다 ... 노래하고 좋아하는걸할수있고 우정이 있다는것 선배님들이 계시기에 저희들이 있습니다 오늘 눈물나는 노래와 말씀들 감동이었습니다...
[I respect and respect Sesibong sunbae... We can sing and like and we have friendship because of you. I was touched by the song and words that made me cry today.]






💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=20876&page=145&searchType=title&searchStr=
ratoka

[01-Feb-11][Sports Kahn] Rain'll have fun with his family on Lunar New Year's Day for the first time in many years.


kép

Rain'll have fun with his family on Lunar New Year's Day as he and his family will meet together after a long separation. He would have to manage a series of tight schedules abroad for every holiday, but he's decided to stay in his motherland 'Korea' this time.

Rain offered Sports Kahn readers, "Hope you to enjoy your time with your family on your Lunar New Year's holiday vacation." (from the 2nd to the 4th)

On the 3rd (Lunar New Year's Day), Rain'll have ceremonies to pay respect to his late mother, and then he plans to go to 'KyungKi-do's Charnel House where his mother's ashes repose. He'll begin planning for his overseas concert right from the holidays are over.



Brief translation by rain bird.




[01-Feb-11][Sports chosun] What is Rain going to do on his Lunar New Year's holiday vacation ?


 -Rain part -

 Rain who has worked abroad over recent years for every holiday, will also feast on rice cake soup with his family on the New Year's Day and then visit friends and relatives. But he can't enjoy eating a lot of rice cake soups because he has to start building up his body, ahead of his new film.


credit to Sports Josun http://sports.chosun.com/news/ntype2.htm?id=201102020100013740000419&ServiceDate=20110201
Brief translation by rain bird





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=20877&page=145&searchType=title&searchStr=
ratoka

[Info]11-02-01 A short news about Rain at this time.



우리 스타님 지금 간사이오뎅인가바여 트윗에서 봐써여 신세경,유준상,김성수 등과 같이있대요 .
 

Rain is now having dinner in a Kansai-style Odeng bar with 3 actors, 'Sin Se Kyung', 'Kim Sung Soo', and 'Yu Joon Sang' who have probably been cast in his next film.
- (at around 9:30, Feb.1st, 2011) Korea time-

Source : DC /Twitter http://gall.dcinside.com/list.php?id=rain&no=291565&page=1&view_comment=1

Brief translation by rain bird.



































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése