Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2011.02.26.





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=20994&page=137&searchType=title&searchStr=
ratoka

[26-Feb-11][Forbes]Forbes Korea’s 2011 Top 40 Power Celebrities


 kép

The list of Top 40 celebrities were revealed in conjunction with the 8th anniversary of Forbes Korea’s founding. The ranking were determined by appearances on news articles, TV advertisements, Internet searches and so on. Other than the overall ranking, Forbes Korea also listed celebrities in terms of Sales, Media, Broadcast and Activities.


The overall Top 40 ranking are as follows:


1. SNSD
2. Park Jisung
3. Kim Yuna
4. Lee Seunggi
5. 2PM
6. Yoo Jaesuk
7. Lee Chungyoung
8. 2AM
9. Choo Shinsoo
10. Kang Hodong
11. Lee Hyori
12. Yoon Shiyoon
13. Rain
14. Park Jooyoung
15. Shin Mina
16. Super Junior
17. Won Bin
18. Hwang Jungeum
19. Kim Hyesoo
20. Ko Hyunjung
21. Kang Dongwon
22. Lee Daeho
23. Park Taehwan
24. Lee Nayoung
25. Jang Donggun
26. Shin Sekyung
27. Lee Kungkyu
28. Big Bang
29. Lee Minjung
30. Choi Kyungjoo
31. 2NE1
32. Hyun Bin
33. Bae Youngjoon
34. Moon Geunyoung
35. Lee Minho
36. Han Hyojoo
37. Kim Taehee
38. Park Chanho
39. Park Myungsoo
40. BEAST


Source: Forbes
Posted By: @LoveMyPSB (mypearlsapphireblue.wordpress.com)
TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDITS. //dkpopnews





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=20995&page=137&searchType=title&searchStr=
ratoka

[26-Feb-11][Newsen]Exactly when will Rain join the army?

kép

The issue of singer Rain's joining the army has come up in conversation again.

During the phone call with Newsen on February 25th, an official from Rain's agent expressed, "Rain is thinking of joining the army in late 2011. If he receives formal notification from the Military Manpower Administration, he plans to follow it."

But, there is recently a groundless rumor going round that he'll join the army this summer, which surprises everyone. The official defended that report, saying, "The information on what he could join the army after this summer has been miscommunicated as if he will this summer."

He added, "Rain is planning to shoot movie 'Red Muffler' and to do his album before he joins the army. So it is in a state of flux now as the plan on when to join the army is subject to change"



Credit to Newsen http://news.nate.com/view/20110225n16439
Brief translation by rain bird.



































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése