Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2013.01.25.






http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=25&bcmSeq=5&seq=54319&page=256&searchType=title&searchStr=
ratoka

Rain recording Hamban TV in October 2011 @ the Mayfield Hotel.


source : Mayfield Hotel FB
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.262490273789842.61596.170360246336179&type=3

월드스타 비, 입대하기전날 메이필드호텔에서


지난 10월 11일 월드스타 '비'가 국내외 1000여 팬들의 응원과 눈물 속에
현역으로 입대했습니다.
입대전 한밤의 티비연예에서 마련한 인터뷰를
메이필드 호텔에서 진행했습니다.
머리자르기전 비의 마지막 모습입니다.
건강한 모습으로 입대후 더 멋진 모습을 기대합니다
비 화이팅~


secession  2013.01.25
[English translation]

-World star Rain in Hotel Mayfiled the day before his enlistment-

World star 'Rain' enlisted in the army while his more than 1,000 fans were bidding a tearful farewell to him and sending him their unconditional support last October 11th.
SBS TV's Midnight Entertainment conducted an interview with him in Hotel Mayfiled before his enlistment. This was his last public appearance before he got his hair cut. We'll look forward to seeing him again in good health after his discharge, and we can expect to see much more of him in the future.
Rain fighting~



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


ratoka201255     [Friends FM]130125 김재욱의주고싶은마음듣고싶은얘기 (Radio Jumam)_Mention Rain


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


scorpiolabi1     [Rain (Bi)비 TV]130125 ArirangTV_S.K._Corporal Jung Ji-hoon (Rain) takes part in a military event
[Rain (Bi)비 TV]130125 ArirangTV_S.K._Corporal Jung Ji-hoon(Rain) takes part in a military event (제1회 서울시민과 함께하는 나라사랑 걷기대회 The 1st Love Of Country Walkathon With Seoulite)












































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése