Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

RAIN KRÓNIKA: 2003.11.19.




FELTÖLTÉS ALATT


031119 MNET 스타 VJ쇼③
031119 KMTV 그린콘서트_내가 유명해지니 좋니+태양을 피하는 방법
라디오

031119 SBS 파워FM_최화정의 파워타임


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


[031119-001]
jolinwng
03111722 Mn - Star VJ Show_EP0106 (combined ver)





💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


[031119-002]
jolinwng
031119 KM - Green Concert_FamousSun





💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


[031119-003]
jolinwng
031119 ETN - Ent. Station_Vivaldi Park CF making
FLV


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

[031119-004]
jolinwng
031119 KM_Star Capsule_Rain_03
FLV


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦

[직찍] 라디오방송때 with 은지원,강성훈

via WHO.A.U.비▶後我有비






💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



KYUNGHYANG SHINMUN
경향신문
20031119-0001


유재석 ‘띄우고’ 김제동이 ‘마무리’

기사입력2003.11.19. 오후 6:51

“나가자 동무들아 어깨를 걸고….” 
KBS 인기 프로그램인 ‘해피투게더’(KBS 2TV)의 녹화 현장. 당대 최고의 입담꾼이라는 유재석과 김제동이 너스레를 떨다가 게스트인 가수 비와 탤런트 박예진, 개그우먼 정선희와 동요를 따라하고 있다. 본래 음치인 유재석이 가사를 틀리는 바람에 10회의 기회 가운데 6번을 되풀이했다. 김제동은 동요가사를 잘 맞힌 덕분에 ‘선생님’이라는 애칭도 얻었다. 유재석과 김제동은 이달 초 신동엽·이효리로부터 MC 자리를 물려 받았다. 이날 녹화는 입담으로 승부를 거는 유재석과 김제동의 실험무대. 
“동엽 형과 효리씨가 무척 잘해서 걱정이 많았어요. 첫 녹화 전날에는 김제동씨와 밤새 통화하면서 서로 위안의 말을 나눴죠.”(유재석) 
“재석 형을 믿고 시작했어요. 세상에 재석이 형이랑 둘밖에 없다고 생각하고 의지합니다.”(김제동) 
신동엽과 이효리 콤비에 익숙해져 낯설어 하는 시청자들도 있다. ‘진행이 산만하고 미숙하다’ ‘프로그램을 잘 모르는 것 아니냐’ 등 가시돋친 지적도 있었다. 두 사람은 “아직 시청자들 눈에 익지 않아서일 것”이라면서 “전임 MC를 흉내내서도 안되고 그럴 수도 없기 때문에 우리 스타일대로 최선을 다하겠다”고 말했다. 
MC 교체에 맞춰 ‘해피투게더’는 기존 ‘쟁반극장’ 코너를 없애고 퀴즈를 푸는 코너를 새로 선보이는 등 새단장을 했다. 연출자인 이동희 PD는 “남남(男男) MC로 기존에 비해 좀더 활기차게 갈 것”이라면서 “유재석이 밝고 활력있는 모습으로 분위기를 띄우고 김제동이 논리적인 개그로 정리하는 식”이라고 설명했다. 
 
〈정재욱기자 jujung19@kyunghyang.com〉



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦












































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése