Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2013.03.11.









ratoka201215 13-03-07 Rain @ Consolatory Train_국방홍보원

ratoka201219 [Demaclub]13-03-07 Rain @ Consolatory Train_Rain part

ratoka201219 [KTV] 130311 Rain @ Consolatory Train_한미동맹 60주년기념공연 (130307)



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=25&bcmSeq=5&seq=54677&page=253&searchType=title&searchStr=
ratoka

13-03-07 Rain @ Consolatory Train
Source : http://demaclub.tistory.com/1192


 

 

 

 





💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



THE CLOUD

Ratoka


Rain picture
Source : http://weibo.com/naonly








💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


THE CLOUD
Raimy



사랑하는 지훈씨

3월 11일은 2년전 일본 동북지방에 큰 지진과함께
거대쓰나미가 덥쳐와 많은 사람들이 집과 일터를 잃고
일본인 뿐 아니라 센다이지방에 살던 많은 재일교포들도 큰 피해를 입었습니다
2년이 지난 지금도 많은 시간 살았던 집으로 돌아가지 못하고
일터를 잃어버린 채 살아가고 있는 많은 분들이 있습니다
재해로 돌아가신 분들의 명복과 함께 두번 다시 지구에 이런 큰 재해로 피해를 입는 분들이 없어지기를
간절히 기원합니다

nao씨가 마음을 담아 지훈씨를 그려주었습니다

 


사랑하는 지훈씨 위문열차에 올라온 지훈씨의 사진에서 어깨에 초록색 마크가
달려있는것을 보았습니다 처음엔 무슨 마크인지 몰라 군대를 재대한 친구에게 물어보았더니 분대장이 되셨다는 마크시더군요
돌아가면서 되는 자리라고 들었습니다만 그래도 저는
지훈씨의 재대 날이 가까워지는 듯한 기분이 들어 그 말을 듣는 순간 다시 한번 지훈씨를 기다리는 곰신팬의
전의를 불태우고 있답니다
몸 건강히 하루 빨리 재대해 콘써트나 팬미팅으로
사회로 복귀하신 지훈씨를 만나뵙고 싶습니다!!하루 빨리 팬들의 곁으로 돌아와 주세요~ ㅋㅋ





💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦


Kim Tae-hee megszólal (2013.03.11.)


[enewsworld] Kim Tae Hee első alkalommal beszélt Rainről, a barátjáról


Ez az első alkalom, hogy Kim Tae Hee szóra nyitotta a száját a barátjáról, Rainről.

Március 11-én tartották az SBS Jang Ok Jung drámájának sajtótájékoztatóját, az SBS Ilsan Produkciós Központjában Goyangban. Ott Kim Tae Hee beszélt Rainről, akivel a randevúzásukról szóló pletykák nagy vitába torkolltak Rain katonai szolgálatáról.

"Még mindig abban a szakaszban vagyunk, ahol éppen csak kezdjük megismerni egymást" - mondta a színésznő. "Nem volt nagy változás azóta, hogy először elismertük ezt."

Amikor a riporter arról kérdezte, hogy segítette-e a színészi alakításában az, hogy van barátja, Kim Tae Hee azt válaszolta, hogy hatalmas különbség van a dráma románca és az élete között. Hangsúlyozta, hogy jelenleg a fő hangsúlya a drámán van, nem a kapcsolatán.

De amikor Kim Tae Hee arról beszélt, hogy forgatások során milyen kihívásokkal találkozott, megosztotta, hogy Rain bátorítása sokat segített neki. "Rain azt mondta, 'Minden rendben lesz. Jó eredménye lesz az ilyen erőfeszítésnek, amit bele tettél." - mondta Kim Tae Hee.

A Jung Ok Jung történelmi dráma sugárzása április 8-án kezdődik, Yoo Ah In és Jae Hee főszereplésével.



A Soompi cikke szerint Kim Tae-hee ezt is nyilatkozta:


Nagyon sajnálkoztam a dráma produkciós csapata felé, amikor a kapcsolatunkról szóló hírek napvilágot láttak, mert az csak néhány nappal korábban volt, mint ahogy a forgatást meg kellett kezdeni. Rain sokat aggódott értem, és biztató dolgokat mondott nekem, hogy mindennek jól kell mennie, és hogy a dráma jó eredményt fog elérni."


Forrás: http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/11-mar-13-soompi-kim-tae-hee-opens-up-about-relationship-with-rai?xg_source=facebookshare
http://memo-rain.ning.com/profiles/blogs/11-mar-13-enewsworld-kim-tae-hee-talks-about-her-boyfriend-rain-f?xg_source=facebookshare
Bejegyezte: Harudo11





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése