Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2013.02.28.





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=54558&page=35&searchType=title&searchStr=
Rainlirio

WBW: The Most Influential Music Videos



http://www.allkpop.com/2013/02/wbw-the-most-influential-music-videos

Can anyone imagine K-pop without the music video? From Psy to Girls’ Generation, the music video is becoming the defining characteristic behind our favorite K-pop groups. In a sense, it may actually be more important than the song itself because when a new song is released, instead of buying the CD (that’s so 10 years ago) or downloading the MP3, fans are now looking straight for the music video. It sets the tone and concept, and in a lot of cases, the majority of the budget goes towards the music video compared to the album production.

K-pop music videos are some of the most innovative in the world today but there were some great videos from back in the day that were pretty influential in their own right. This week’s WBW will take a look back at some of the most influential old school music videos from back in the day and while they might be older, they’re still pretty cool to watch.

Rain – It’s Raining

He had big hits before this but I don’t think you can argue that this song made Rain the man. He melds his unique dance style with an J.Y. Park original beat for one of his best videos and a K-pop classic that was the start of his journey to international recognition.

💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=25&bcmSeq=5&seq=54562&page=254&searchType=title&searchStr=
BIGrrr

Smiling Hawaiian Hearts with BI!

Contagious BI Smiles at Hawaiian Cloud's Hearts with BI Celebration!


💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=25&bcmSeq=5&seq=54569&page=254&searchType=title&searchStr=
ratoka

13-02-28 Demaclub tweet about Rain


secession 2013.03.01
[English translation]

Corporal 'Jung Ji Hoon' (;Rain); was seen signing in a passionate tone at Consolatory Train in Jinhae city's 'Chief of Naval Education and Training' last February 14, in which his performance was the grand finale of the event.
































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése