Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2012.02.29.





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=22116&page=62&searchType=title&searchStr=
scorpiola

[27-Feb-12][KpopStarz]Rain seems to be enjoying his time serving in the military

http://www.kpopstarz.com/articles/5611/20120227/rain-military-time-serving-bi-fun.htm

Rain seems to be enjoying his time serving in the military

kép hiányzik

Singer Rain's photos during his time in the army is catching a lot of attention.

Recently a photo of Rain in the military was posted online.

In the revealed photo, Rain is smiling cutely while wearing his uniform. In another photo, he is posing cutely with a finger held up to his lips.

Netizens who saw the photos commented "so cute yet manly", "he looks happy", "he looks really cute in the uniform", and etc...

Photo Credit: Online Community



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=22117&page=62&searchType=title&searchStr=
ratoka

[29-Feb-12][Hancinema]Stars born in 1982 take over

kép

The beauty and looks of celebrities born in the year 1982 have become an issue.

Several pictures of celebrities appeared online recently with the title "The best stars born in 1982, Year of the Dog".

In the pictures are Han Ga-in, Song Hye-kyo, Son Ye-jin, Lee Joon-ki, Lee Min-jeong, Hyeon Bin, Rain and many more who were born in the year 1982.

It seems that the one other thing they have in common besides the fact that they are actors and actresses, is that they are all very handsome and pretty.

Those who have seen this say, "The 1982's stars are the best", "It seems like their fame will go one for a while", "All of them are good looking" and more.

Han Ga-in is currently in the MBC drama "The Sun and the Moon" and Lee Joon-ki is looking forward to coming back to screens with a movie soon. Hyeon Bin and Rain are currently in military service but they were very well known for their varied performances before that.



source : hancinema







http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=25&bcmSeq=5&seq=49445&page=311&searchType=title&searchStr=
ratoka

Fanart Rain picture

source : https://twitter.com/#!/82rain/status/174689123238555648/photo/1





















































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése