Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2013.06.02.






http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=55492&page=32&searchType=title&searchStr=
Stephe


Splendid Film Benelux has released R2B: Return to Base to Dutch-speaking territories. (4/25)


 



As some of you recall, in my previous post tracing R2B: Return to Base's global path back this past March, Splendid Film Benelux (servicing Belgium, The Netherlands, and Luxembourg) was showing their release date for the movie on DVD and Blu-ray as 4/25/2013.

Well, after a visit to their site this weekend, I see that not only did they honor that release date, they also used their social media to properly promote R2B to all of their customers. (With the exception of Twitter--Splendid Film Germany has a Twitter, but Benelux does not.) They even had an R2B DVD giveaway.

Now that's what we're talking about. Absolutely splendid, Splendid! We're sorry that we're just now noticing, or we would have promoted the heck out of you.

Thank you, Splendid Film Benelux, for being there for Rain, his Dutch fans, and all action movie lovers.

— Stephe @cloudusa.wordpress.com




(The Splendid Film Benelux home page: R2B available on DVD and Blu-Ray.)


 


 (SFBNL promoted R2B on their Facebook page with a Blu-ray giveaway that just ended around the end of May, and made the event one of their FB 2013 milestones.)


 


 (They also made the movie's poster their Facebook cover photo from April 26 all the way through May 22.)


 


 

 




















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése