Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2013.04.02.





http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=54880&page=34&searchType=title&searchStr=
NovemberRain

Report on RAIN Twitter Trending #SgtRAINsD100


Dear Worldwide Cloud friends

Thank you for supporting #SgtRAINsD100 Twitter Trending on April 1st, 22:00 KST - April 2nd 00:00 KST.
We are proud of the results! #SgtRAINsD100 trended in 3 countries: South KoreaPeru and Indonesia.


 

 There were an estimated 3500 tweets per hour. We did great! ^^

 



Thank you [구름] 강상연님 for Sergeant 100 event. And to all translator contributors: 화니님huhuhuhuBenghi.

If you missed the trending time, you still can leave your congratulatory messages for RAIN until April 5th at http://www.pindax.com/8756 Read the instruction on how to post http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=12&mstpSeq=&bcmSeq=6&seq=54842&page=1&searchType=title&searchStr=

See you in our next RAIN Twitter Trending.






http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=54881&page=34&searchType=title&searchStr=
secession


[Apr-02-2013]Rain's case against Star M is dropped by mutual consent.


Singer Rain lodged a ₩ 4 billion compensation claim against 'Well Made Star M Inc' (hereafter referred to as Star M), which was in charge of his World Tour concert in 2006~2007, claiming that it had unilaterally cancelled his concert in USA, but he dropped the suit on the 20th of last month as it was resolved through settlement prior to court.

The details of the damages included ₩ 2.7 billion (Rain paid Click Entertainment, the local subsidiary in Hawaii, due to the cancellation of his concert in the region) and ₩ 1.3 billion (Rain brought an action of libel against Star M and demanded ₩ 1.3 billion in compensation.)

According to an official from Star M, "The case is closed by mutual consent, and Rain and Star M have consented not to disclose the full details of the agreement."


Credit to News1 http://news.nate.com/view/20130402n11191
Brief translation by 화니.







































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése