Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2013.02.19.






http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=54741&page=35&searchType=title&searchStr=
secession


[Mar-19-2013][YTN] Rain faces a ₩ two billion lawsuit.


Rain, a singer and actor, and Mr. Kang, a former officer of clothing company 'J' (J.Tune Creative) face a ₩ two billion lawsuit claiming they cajoled clothing businessman Mr. 'Lee' into dumping ₩ two billion worth of assets in this company.

According to Mr. 'Lee', he heard the news from Mr. Kang that Rain would hold a major share in the company, and thereafter, he was urged to invest his money in the company and accepted the offer, but the company closed down two years after it opened. Mr. 'Lee', the plaintiff, then asked the court to grant them two billion won, insisting they had never meant to operate the company.

Before this, Rain who was charged with embezzling company J's public funds in December, 2010, was acquitted of all charges in the case, but the high prosecutor's office ordered the lower prosecution to investigate the case again the following year.


*The monetary unit of Korea is the won (₩)

Credit to YTN http://www.ytn.co.kr/_ln/0103_201303181818290751

English translation by 화니




















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése