Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2012.10.08.




http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=53195&page=40&searchType=title&searchStr=
secession


[Oct-08-2012] Rain passionately sings on stage, overcoming his back pain.






“I would like to thank you all for coming here and for giving me your love. Loyalty!"

When singer Rain serving in the army, came on stage, the audience cheered loudly.

'Empathy Concert For National Security' to celebrate the 60th Anniversary of the Korea Veterans Association, was held at Seoul Plaza in Jung-gu's Taepyeong-ro on the 8th at 8:00pm.

The concert was attended by celebrities such as Rain, Untouchable, KCM, etc. who are serving in the Defense Media Agency, and they gave an electrifying performance in front of more than 2,000 soldiers and citizens over 2 hours.

Rain made a grand finale of the concert. When he appeared on stage, people screamed and some of them edged their way through the crowd to get closer to their idol.

After coming to the salute, Rain sang his hit song 'Love Song' passionately without dancing. Some had raised the possibility of his being invalided out of the army when it was learned he was hospitalized with his back pain, but he displayed his fighting spirit by coming on the stage, and that's why the rumours were quashed.

Rain said, "Thank you for your kind invitation." "Winter is approaching. Please take care and don't catch a cold."

He added, "Thank you very much for coming. I think I should run off stage after carrying out all the obligations I've undertaken."


Source : Star News http://news.nate.com/view/20121008n35902

Rain Gallery http://gall.dcinside.com/list.php?id=rain&no=330899&page=1&bbs=

English translation by 화니















































































































  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése