Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2013.04.17.






http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=55016&page=34&searchType=title&searchStr=
ratoka


[17-April-13]

[단독]가수 비, 군복 벗고 한복 입는다…5월 박 대통령과 미국 行




군 복무 중인 가수 비가 오바마 미국 대통령 내외를 만난다.

비 등 연예병사 10여명, 배우 황금희 등은 오는 5월7일 미국 백악관에서 한미정상회담을 갖는 박근혜 대통령의 일정과 맞물리는 행사 일환인 한복 패션쇼에 참석한다.

이들은 백악관 인근 극장에서 진행되는 행사 무대에 올라 한국의 아름다움을 전할 예정이다. 이 행사에는 박 대통령, 반기문 UN사무총장, 재계인사들, 버락 오바마 대통령 내외 등이 참석할 계획이다.

17일 패션 관계자에 따르면 정부는 박 대통령 취임 후 첫 공식 해외 일정이기 때문에 한국의 미를 알리기 위해 여러 모로 다양한 행사를 고민하고 있고, 그 중 한복 패션쇼도 기획한 것으로 전해졌다. 무대에 오를 한복은 한복 디자이너 박창숙 연구가의 작품인 것으로 알려졌다.

한 관계자는 “버락 오바마 대통령과 미셀 오바마 여사에게 한복을 입혀주는 행사도 진행하려는 등 다양한 기획을 하고 있는 것으로 안다”고 전했다.


[매일경제 스타투데이 진현철 기자 jeigun@mk.co.kr]



HAMIS HÍR!
!!
[Rain'll wear Hanbok instead of his uniform. He'll leave for the USA with President 'Park Geun-Hye' in May.]

-Brief translation-

Singer Rain serving in the army, will meet Obamas.

A summit between South Korea and the USA is going to be held at the White House upcoming May 7th. After the summit, with South Korea's President 'Park Geun-Hye', Mr. and Mrs. Obama, U.N. Secretary-General 'Ban Ki-Moon', industry leaders, etc. in attendance, a traditional Hanbok fashion show will be held at a theater near the White House, and more than 10 PR soldiers including Rain, actress 'Hoang Keum-Hee', etc. will promote the beauty of South Korea to the audience, appearing on the catwalk.



💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦💦



http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=55018&page=34&searchType=title&searchStr=
secession


[Apr-17-2013]It is not clear whether Rain attends a Hanbok fashion show.


As a means of commemorating the 60th Anniversary of the Korean War, singer Rain will leave for the USA in May, but it is not clear whether he attends a Hanbok fashion show as part of events to mark the anniversary.

During the phone call with Osen news on the 17th, a military official said, "It is not clear whether Rain attends a Hanbok fashion show as part of events to mark the anniversary."

According to the official, Rain and group Mighty Mouse's member 'Sangchu' will attend the 'Festival Arirang for the World Peace' in Washington on May 7th, as part of events to mark the anniversary, and 'Festival Arirang for the World Peace' includes 'Hanbok Fashion Show' and 'Commemoration for the Delegates of 21 Nations of the Korean War to the UN', etc. In particular, Rain is know to attend the fashion show, but the plan has not yet been settled.


Credit to : Osen http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=sec&sid1=106&oid=109&aid=0002516384
Brief translation by 화니





























































































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése