Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

> RAIN KRÓNIKA: 2013.03.20.






http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=54754&page=35&searchType=title&searchStr=
mina07

잘 나가는 남자 톱스타들의 공통점은? 김재원, 이동욱, 앤디, 이준기, 미쓰라 진, 유승찬, 유 건, 임주환, 김재욱, 비 이름만 들어도 너무나도 유명하고 쟁쟁한 스타들의 숨겨진 공통점은 무엇일까요?


http://demaclub.tistory.com/1216


secession
[Brief translation] :

‘Kim Jae-Won', 'Lee Dong-Wook', 'Andy' (;Lee Seon-Ho);, 'Mithra Jin' (;Choi Jin);, 'Yu Seung-Chan', 'Yu Gun' (;Jo Jung Ick);, 'Yim Ju Howan', and 'Rain' (;Jung Ji- Hoon); - what do they have in common? As you know, each of them has a reputation as one of the best stars, but the common denominator within this list is all these people are squad commanders.
Leadership is vital to becoming a squad commander and requires not only insight, but courage and dedication. Wearing green epaulets on his shoulder, Rain has successfully taken over the fulfillment of the role of a squad commander, just as his seniors did.
One out of three corporal soldiers, 'Kim Kyung-Hyun', 'Jung Jun-Yil, and 'Choi Jae-Howan', is thought of as a possible squad commander.







http://rain-cloud.co.kr/board/view.asp?mstSeq=7&mstpSeq=&bcmSeq=4&seq=54756&page=35&searchType=title&searchStr=
Stephe

[info][R2B] CJ Entertainment America: Where to buy the Black Eagle North American DVD.


[cross-posted from Cloud USA]

For any North American fans who are having trouble finding the Black Eagle DVD online since it was released in the U.S. and Canada on March 12, CJ Entertainment America has put up a new R2B website in order to give you a helping hand. Nicely done. Thanks, CJ!

» Click HERE to visit BlackEagleMovie.com.

-- Stephe ^@@^



 





























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése