Végtelen erőfeszítés, végtelen kitartás, végtelen szerénység. (Rain vezérelve)

Tudtam, hogy ránézésre nem tűnök valami nagy számnak, a megjelenésem sem túl vonzó, de a bensőm elég rendkívüli. Minden színpadra lépés előtt azt mondom magamnak, hogy én vagyok a legjobb, és minden előadás után ugyanúgy azt, hogy nem én vagyok. Ezért minden fellépés előtt 120 százalékosan kell felkészülnöm, hogy az előadáson 100 százalékos teljesítményt tudjak nyújtani. Ennek érdekében minden álló nap folyamatosan képzem magam. Már nagyon hosszú ideje alváshiányban szenvedek, mert ha éppen nem dolgozom, akkor vagy edzek, vagy a koreográfiákat és a dalokat próbálom. Éppen úgy, mint a filmfelvételek idején, ha valamit nem csináltam jól, képtelen vagyok aludni. Akár színészként, akár énekesként, a legjobbat kell tudnom kihozni magamból. De nem kell aggódni, hogy most nincs elegendő időm az alvásra, jut arra majd bőven a halálom után. (Rain)

Ez a fiatalság, ez az egészség... és a túlcsorduló önbizalom... az erőfeszítés, amit az oly hihetetlen előadásai sikeres megvalósításáért tett... és a tehetség, amit felmutat, ezek töltenek el spontán tisztelettel engem. Azt gondolom, hogy a történelem a fontos személyiségek között fogja jegyezni. Úgy, mint aki színészként és zenészként egyaránt sikeres lett. ...
Ami igazán meglepő Ji-hoonban, az az, hogy egyfajta düh, bosszúvágy és szomorúság, az összes efféle sötét, komor negatív motiváció az ő esetében rendkívül optimista és derűs módon ölt testet.
(Park Chan-wook rendező)

Új DVD: Charity Live Concert In Japan (2012.04.12.)Japánban április 13-án megjelent Rain új DVD-je Rain Charity Live Concert In Japan címmel. Az elmúlt évben szeptember 13-án Tokyo és 15-én Kobe városában Rain két két jótékonysági koncertet tartott a földrengést követő szökőár áldozatainak és az újjáépítési munkálatoknak a megsegítésére.

A koncertek televíziós adásba is kerültek, így azok a résztvevőkön kívül is sokakhoz eljutottak. Rain azt írta a honlapjára, hogy a sok megpróbáltatás után szeretne egy kis vidámságot vinni az emberek életébe. 

Az alábbi fotókon láthatók a DVD megjelenésének hirdetései, a DVD borítója, illetve a felvételeket kísérő fotókönyv képei. 

Jólesik Raint végre "normális" ruhában látni, bár nem érheti rossz szó az egyenruhás megjelenését sem - abban is mutat némi extra ragyogást (mint olvashattátok a Csiliviliben). Forrás: Rain's DVD Charity Live Concert In Japan Released, http://www.soompi.com/forums/topic/346-rain-%EB%B9%84-bi-official-thread/page__st__25820?s=138594958e060626baa71ecaa107ba40

More pics of 2011 Rain Charity Live Concert In Japan DVD
http://www.soompi.com/forums/topic/346-rain-%EB%B9%84-bi-official-thread/page__st__25840?s=2707857afe754d22e79abcd5ca58e223
2012.04.23.

Szerző: Harudo11Nincsenek megjegyzések: